Quinty Trustfull plast niet onder de douche: ‘Altijd eerst naar wc’

Quinty Trustfull plast nooit terwijl ze aan het douchen is. Ze gaat altijd eerst even naar de wc, al is dat niet iets principieels: het duurt haar vaak namelijk nét te lang voordat de douche warm is.

Quinty Trustfull en Pernille La Lau © RTL

Plassen onder de douche is heel milieuvriendelijk, omdat je daarmee eenmaal doorspoelen bespaart. “Als je het een keer gedaan hebt, maken je hersens een soort Pavlov-effect. Elke keer als ik een douche hoor lopen, moet ik plassen”, zegt Viktor Verhulst, de zoon van de bekende Vlaming Gert Verhulst, in het programma Koffietijd.

Quinty overbrugt het niet

Gastvrouw Quinty Trustfull laat daarop weten dat zij nooit onder de douche plast. “Ik zal je heel eerlijk zeggen: het is misschien best heel makkelijk, maar ik red het niet eens naar de douche. Als ik ’s ochtends wakker word…”

Oké, nu komt het. “Ik plas ’s nachts nooit en ik plas alleen ’s ochtends, dan moet ik echt eerst meteen plassen, want als ik eerst naar de douche loop en hem open doe, dan moet ik hem eerst warm laten worden. Dát moment overbrug ik niet helemaal, dus dan ga ik toch eerst plassen.”

Ook Pernille op het toilet

Quinty heeft er geen moeite mee dat sommige mensen onder de douche plassen. Ze vindt dat niet verkeerd of onhygiënisch. “Ieder z’n moment. Wie weet ga ik het misschien een keer proberen.”

Hoe zit het met collega Pernille La Lau? “Ik heb alle tijd ’s ochtends om rustig naar het toiletje te gaan.” Plons!

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen