Arjen Lubach tegen rivaal Beau: ‘Ik blijf tot jij eraf gegooid wordt!’

Arjen Lubach zat gisteren aan tafel bij Beau van Erven Dorens om over iets met cabaret te praten, maar aan het eind van de uitzending ging het ook nog even over hun aanstaande tv-oorlog.

Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens © RTL

Nu kan Beau van Erven Dorens nog enigszins achteroverleunen, maar na de jaarwisseling heeft hij er opeens twee nieuwe concurrenten bij: Arjen Lubach op NPO 1 en de mannen van VI op SBS 6. Voor Arjen is hij het meest bang, gaf hij onlangs aan. Gisteren zat de komediant bij hem aan tafel.

Omnivoor Arjen

Beau: “Arjen, je bent echt een omnivoor. Je bent aan alle kanten omnipresent. Je gaat ook weer op tv komen met je late-night-show.”

Arjen: “Ja, we gaan tegenover elkaar zitten geloof ik.”

Beau: “Ja. Wat ga je doen?”

Arjen: “Ik ga een dagelijks satirisch programma maken.”

Beau: “Van het kaliber wat je al deed? Maar dat was wekelijks.”

Arjen: “Ja, en dan dus vier keer zoveel.”

Privéleven opzij

Beau: “Hoe pak je dat aan?”

Arjen: “Ja, je moet je privéleven afbellen als eerst en je moet in Hilversum gaan wonen, naast de studio. We zijn nu al aan het oefenen. Ik was vanmorgen om 6.45 uur het nieuws aan het doornemen. We hebben vandaag een testdag gehad om te kijken of het lukt in een dag wat we normaal in een week deden. Tot dusver gaat het goed, maar ik weet het niet. Het kan nog allemaal misgaan.”

‘Tot jij eraf gegooid wordt!’

Vier dagen per week een satirisch programma maken is niet niks. Je moet toch elke avond grappig zijn. Beau: “Hoe lang ga je het doen? Ga je het echt maanden volhouden?”

Arjen: “Tot jij eraf wordt gegooid. Hahaha. Volgens mij staat het nu op tien weken met ook wat pauze ertussendoor. Volgens mij tot half mei.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen