Peter Pannekoek zegt sorry tegen ‘TROS-trut’ Linda de Mol

Peter Pannekoek heeft Linda de Mol lachend zijn excuus aangeboden omdat hij haar ooit een ‘TROS-trut’ heeft genoemd. “Sorry nog, sorry!”, zei hij gisteren in haar talkshow Linda’s Wintermaand.

Peter Pannekoek en Linda de Mol © SBS 6

Het was gisteren de beurt aan Anita Witzier en Peter Pannekoek om op te komen draven bij Linda de Mol. “Hij kan niet zonder chaos of stress en de grap kan niet hard genoeg zijn. Zo noemde hij mij de allersaaiste TROS-trut ooit en heeft hij mijn neef Johnny zo hard geroast dat hij weken later nog een krokant korstje had”, luidde haar aankondiging.

Sorry voor TROS-trut

Peter daarop lachend: “Sorry nog, sorry.”

Inmiddels kan Linda er ook wel om lachen. “TROS-trut, ik vond het bijna een lekker woord. Het allitereert ook zo lekker.”

Helaas bleef de confrontatie daarbij. Peter werd niet om een uitleg gevraagd en voor de kijker bleef het ook ongewis waarom Peter haar ooit zo heeft genoemd.

Heilige graal

Linda heeft weer een vrij slaapverwekkend interview afgeleverd. Peter vertelde kabbelend dat hij het een eer vindt om dit jaar de oudejaarsconference te mogen doen. “Als ik heel eerlijk ben: het was niet mijn einddoel. Sommige mensen hebben in hun carrière van: dat is de heilige graal, maar dat had ik eigenlijk meer met theaters.”

Nu hij het mag doen, vindt Peter het wel ‘een belachelijk grote eer’. “Wat ik er zo mooi aan vind, is dat het echt een Nederlandse traditie is. Er zijn weinig landen die dat hebben. Dat wij met humor het jaar uitluiden. Het is ook een soort reiniging: we bespreken het nog één keer, we lachen erom en een nieuwe start.”

Linda ziet try-out

Volgens Linda wordt het een leuke conference. “Nou heb ik de try-out gezien. Ik heb ontzettend gelachen en vond het echt een heel mooi programma, maar van bepaalde mensen – ik noem de koninklijke familie, een Lil’ Kleine, complotdenkers – weet ik niet of ze het heel grappig gaan vinden.”

Peter: “Ja, Lil’ Kleine gaat helemaal kapot. En terecht.”

Fragment

Peter Pannekoek bij Linda:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda de Mol de conference van Peter Pannekoek nog steeds zo leuk vindt als er straks een grap over haar goede vriend Marco Borsato in zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen