‘Monique Westenberg maakte géén typefout, ze wil aandacht!’

Monique Westenberg maakte gisteren helemaal geen typefout toen ze op Instagram schreef kerst te gaan vieren met haar ‘vriendje’. Ze wil gewoon aandacht, denkt Shownieuws-ster Natacha Harlequin.

Monique Westenberg © Instagram

Het is een goedkope kerst voor Monique Westenberg: ze heeft haar hele huis in kerstsferen laten brengen en de rekening betaald met een post op Instagram. “Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje en dierbaren”, schreef ze erbij. Vriendje?! Welk vriendje, dachten de showmedia.

Aandacht voor Monique

De showredacties waren he-le-maal in paniek: heeft ze het nu over haar ex André Hazes jr? Is er een ander vriendje? Over wie heeft ze het? Na uren vol berichtgeving op allerlei entertainmentsites, paste Monique haar berichtje gisteren aan. Ze veranderde ‘vriendje’ in ‘vrienden’ en daarmee leek het een typefout. Of toch niet?

Natacha Harlequin, deskundige in Shownieuws, denkt van niet. “Nee, zij is gewoon een hartstikke slimme vrouw. Dit is gewoon slim van haar. Dat mensen dan haar site bezoeken, haar Instagram bekijken. Weer aandacht voor haar.”

‘Gewoon marketing?’

Natuurlijk kan Monique die aandacht goed gebruiken, want ze ligt in de Kruidvat met een hele lijn vol prullaria. “Dit is gewoon marketing?”, vraagt presentatrice Dyantha Brooks. Natacha: “Natuurlijk.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ik denk wel dat Natacha gelijk heeft, want het is vanuit haar gezien vooral heel slim. Ze heeft ook nooit gezegd… Ik bedoel: ze hoeft maar één keer in een interview te zeggen: ‘Ik hoef hem nooit meer terug.’ Zolang ze dat niet zegt, blijft natuurlijk altijd de waan bestaan van: gaat het weer goed komen tussen die twee?”

Chic

Bart wijst op de voortdurende geruchten over een mogelijke hereniging tussen André en Monique. Bart zinspeelt erop dat al die speculaties Monique wel goed uitkomen, omdat ze op die manier toch in de aandacht blijft.

Natacha plaatst daar een nuance bij: “Ik vind wel dat zij heel chic daarmee omgaat. Ze houdt het allemaal rustig. Dat kan ik wel waarderen, dat vind ik wel mooi.”

Instagram

De post waarin Monique de ’typefout’ maakte:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen