Annabel Nanninga laakt ‘seksuele intimidatie’ in Lang Leve De Liefde

Annabel Nanninga vindt helemaal niets grappig aan het Lang Leve De Liefde-fragment dat momenteel viral gaat. Ze vindt de mannelijke kandidaat in dit fragment ‘een griezel’. “Waarom grijpen ze niet in?”

Annabel Nanninga en Lang Leve De Liefde © NPO, SBS 6

Lang Leve De Liefde is een dagelijks programma op SBS 6 waarin sociaal onhandige mensen met elkaar daten. De gênante beelden vermaken vaak meer dan een half miljoen kijkers. Gisteren plaatste SBS 6 een fragment uit de datingshow en die is behoorlijk viral gegaan. Ook De Telegraaf heeft hem op de site gezet.

Oi, oi, oi

Wat gebeurt er in het fragment? De mannelijke kandidaat David zit aan tafel met een dame die behoorlijk ongemakkelijk wordt als hij zijn seksuele fantasieën bespreekt. “Stel: ik zou voor jou een lingeriepakje kopen, zou jij dat aantrekken dan?”, begint hij. Zij: “Ligt eraan of ik het mooi vind of niet. En of het lekker zit.”

David blijft maar doorgaan. “Ik denk als jij een rode of zwarte aantrekt, dat ik helemaal wegkwijl”, zegt hij. En: “Kan je mij oprapen, eerlijk waar. Dan zou ik je zo beetpakken en hatsikidee, hup in de sauna of in de hottub. Maakt mij helemaal niks uit, ik spring er zo bij je in. Oi, oi, oi. Zou ik overigens helemaal niet erg vinden.”

Ongemakkelijk

Het Lang Leve De Liefde-fragment levert instant kromme tenen op, vooral omdat de dame in kwestie zichtbaar niet gediend is van deze benadering. Ze kijkt naar beneden, lacht ongemakkelijk en gaat niet in op zijn avances. Ondertussen lijkt Albert z’n gulp op springen te staan. ‘Date schrikt van ondeugende fantasie’, kopt De Telegraaf.

Wat een onzin, twittert JA21-politica Annabel Nanninga. “Nou nee, Telegraaf. Jullie schrijven ‘Griezel pleegt seksuele intimidatie terwijl hij weet dat er gefilmd wordt, doodeng dat dit normaal is’ verkeerd.”

Seksuele intimidatie

Annabel vindt dat dit veel te ver gaat. “Hier had de regie in moeten grijpen. Cringe-tv snap ik, dit is gewoon seksuele intimidatie.”

Eigenlijk begrijpt Annabel niet goed dat SBS 6 dit wél door de beugel vindt kunnen. “De Vieze Man was veertig jaar geleden al een deerniswekkend typetje om uit te lachen, hoe is dit gedrag nog steeds normaal?”

Fragment

Het fragment in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen