Emma Heesters haalt uit naar Maan: ‘Heel eerlijk? Ik draai het niet!’

Emma Heesters (25) lijkt niet zo’n groot fan te zijn van haar generatiegenoot Maan de Steenwinkel (24). Ze laat weten niet graag te luisteren haar nieuwe single. “Ik zou het zelf niet opzetten.”

Emma Heesters © YouTube

Het lijkt erop dat Emma Heesters niet zo’n groot liefhebber is van Maan de Steenwinkel en haar muziek. Als ze in het online programma Release Reacties van Radio 538 wordt gevraagd om Maans nieuwe single Leven te beoordelen, dan reageert Emma niet bepaald enthousiast. Sterker nog: ze zet al snel haar koptelefoon af.

‘Leuk… voor háár!’

Emma breekt de nieuwe single van Maan al snel af. “Alright, ik had al een klein stukje gehoord natuurlijk. Kan niet missen. Ik vind het een heel leuke track voor háár. Ik vind het heel goed bij haar passen.”

Maar bij Emma zou het in elk geval níet passen, benadrukt ze. “Ik denk gewoon qua vibe. Ik denk dat het qua vibe heel erg bij haar past. Qua tekst zou het wel bij mij passen, maar ik krijg er gewoon dit gevoel van (begint dancegebaren te maken met haar handen, red.) en zo dans ik bijvoorbeeld zelf echt nooit.”

Niet mijn stijl

Deze nieuwe plaat van Maan zal niet gedraaid worden in huize Heesters. “Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten, maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.”

Later reageert ze wel lyrisch op de nieuwe single van Mart Hoogkamer: “Ja, dit is leuk hoor. Dit klinkt als één boel gezelligheid! Of ik wil samenwerken? Zeg nooit nooit. Ik zou het wel leuk vinden om een keer met hem een nummer te doen waarvan mensen denken: wow, kan hij dat ook?”

Release Reacties

De aflevering van Release Reacties met Emma:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen