Mathilde Santing: ‘Jonge leerling haatte Marco Borsato na barbecue’

Zangcoach Mathilde Santing is niet verbaasd over de geruchten die momenteel rondgaan over Marco Borsato. Een van haar leerlingen hield een slecht gevoel over aan zijn Voice-barbecue, zegt ze.

Marco Borsato en Mathilde Santing © NPO

Het lijkt erop dat Marco Borsato in de komende periode te maken gaat krijgen met een behoorlijk pittige mediastorm, pittiger dan de mediastorm na het uitlekken van al zijn affaires. Er gaan namelijk al maanden geruchten over grensoverschrijdend gedrag bij jonge meisjes en dat verhaal is vorige week voor het eerst in de openbaarheid gebracht.

Mathilde sloopt Marco

Marco organiseerde tot zijn burn-out elk jaar een barbecue bij hem thuis, waarvoor hij kandidaten uitnodigde die in zijn team hebben gezeten bij zowel The Voice of Holland als de juniorvariant The Voice Kids. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens RoddelPraat misdragen bij meisjes van 13 en 15 jaar oud.

Zangcoach Mathilde Santing vindt dit geen ongeloofwaardig verhaal. “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde”, twittert ze.

Slopende geruchten

Deze verhalen zijn natuurlijk funest voor het imago van Marco. Op dit moment is er echter nog geen enkel bewijs geleverd. Wel zeggen zowel Story als Yvonne Coldeweijer in contact te staan met de moeder van een van de ‘slachtoffers’. Die moeder geeft aan dat slachtoffers in het algemeen altijd zelf het tempo moeten bepalen.

Volgens misdaadjournalist John van den Heuvel gaat er op korte termijn meer naar buiten komen over de geruchten die er rondgaan over Marco.

Tweet

De tweet van Mathilde Santing:

https://twitter.com/mathildesanting/status/1466182519699775491

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het ongemakkelijk vinden om Marco Borsato weer in The Voice Kids te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen