Marijke Helwegen wil graag in talkshow Raven van Dorst

Marijke Helwegen zou het leuk vinden om eens te gast te zijn in Boerderij van Dorst, de populaire talkshow van Raven van Dorst. “Zij is uitgesproken, ze zegt wat ze denkt en is helemaal zichzelf.”

Raven van Dorst en Marijke Helwegen © Annemieke van der Togt, Marijke Helwegen

Raven van Dorst ontvangt in hen programma Boerderij van Dorst elke week twee andere bekende Nederlanders. Zo had ze in het eerste seizoen onder meer Eva Jinek en Martien Meiland zitten. Ook Marijke Helwegen zou het leuk vinden om eens aan te schuiven bij de markante presentator, geeft ze aan in de Weekend.

Marijke wil naar boerderij

Marijke vindt Boerderij van Dorst een heel leuk programma. “Raven van Dorst vind ik heel echt, daar hou ik van. Het maakt mij niet uit of iemand dezelfde stijl heeft als ik, maar zij is uitgesproken, ze zegt wat ze denkt en is helemaal zichzelf. Ik zou daar best in willen zitten. Dat gaat nog ergens over, je geeft een eerlijk inkijkje in je leven.”

Ze vervolgt: “En ik vind haar heel amusant, met een rauw tintje. Het programma vind ik goed door haar, zij gaat op dingen in en is recht voor zijn raap. Ik durf mezelf te zijn in zo’n programma.”

Niet in Robinson

Waar zou Marijke absoluut níet in willen? Expeditie Robinson. “Ik zei gelijk nee tegen Harry. Ik kom niet eens áán, hou op! En dan, zie je mij al op zo’n rots staan in een ver buitenland? Ik val er zo vanaf! Ik hou ook helemaal niet van reizen. Ik denk dat ik de enige ben.”

Ook Ranking the Stars hoeft haar niet te bellen. “Ik wil niet in een groep mensen zitten die elkaar afvallen, en ik vind die humor ook niet leuk, wat een armoe is dat. Dan zie ik die gezichten, zo gespannen. Ik zag Martien Meiland er zitten en kijken van: waar ben ik verzeild geraakt? Zo wil ik daar niet zitten.”

Op het doek?

Raven mag haar dus wél bellen. En Özcan Akyol trouwens ook. “Voor Sterren Op Het Doek, dat je wordt geschilderd. Ik hoef niet geschilderd te worden, maar in dat programma moet je eerlijk je mening geven en geef je ook iets van jezelf bloot. Dat kan ik, want ik ben moedig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen