Marco Borsato blijft zwijgen, maar blaast tour definitief af: ‘Heel raar’

Marco Borsato blaast zijn Hef Je Glas-tour definitief af, nadat hij deze eerder al uitstelde. Ondertussen blijft hij zwijgen als het graf over de bizarre geruchten die over hem rondgaan. “Heel erg raar.”

Marco Borsato © NPO, Facebook

Twee weken geleden gaf Marco Borsato voor het laatst een teken van leven op sociale media. Hij kondigde toen aan zijn clubtour Hef Je Glas Met Mij te verplaatsen ‘vanwege de coronamaatregelen’, maar showbizzwatchers geloofden dat toen al niet. De zanger kampt immers met geruchten over grensoverschrijdend gedrag, die hij zelf niet ontkracht.

Marco annuleert tour

Concertorganisator Ticketmaster heeft vandaag laten weten dat de tour niet wordt uitgesteld, maar geannuleerd. “Helaas lukt het door gepuzzel met agenda’s en beschikbaarheid niet om nieuwe data op korte termijn aan te kondigen.”

Marco kiest ervoor om iedereen zijn geld terug te geven en dat is geen lichtzinnige beslissing. “Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren en het geld terug te storten.”

Heel merkwaardig

Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer vindt dit heel opvallend. “Stalko Borsato heeft zijn ‘Hef je glas’-tour abrupt volledig gecanceld. Twee weken geleden werd al bekend dat hij de data zou gaan verzetten, onder het mom van de maatregelen, maar vanochtend ontvingen alle mensen die en kaartje hebben gekocht ineens deze mail. Uiterst merkwaardig…”

Entertainmentkenner Farja Farvardin, die ook over de Marco-roddels heeft bericht, stelt dat dit te verwachten was. En RoddelPraat, dat de roddels over Marco naar buiten heeft gebracht, zegt: “Goh, hoe zou dat nou komen? Eerst waren de coronamaatregelen nog de schuldige, nu zou het zomaar de zanger zelf kunnen zijn.”

‘Waar rook is, is vuur’

De lezers van NU.nl beginnen heel erg argwanend te worden. Waarom ontkent Marco niet dat hij zich grensoverschrijdend heeft gedragen bij meisjes van 13 en 15 jaar? Als het niet waar is, dan schreeuw je dat toch onmiddellijk van de daken? De bezoekers van de nieuwssite discussiëren erop los.

Zo zegt An: “Hij zal toch snel met een verklaring moeten komen… Waar rook is, blijft het smeulen. Hoe langer hij stil blijft na de War Child-annulering, hoe verdachter hij wordt.”

Het is over en uit voor Marco, denkt Daniel. “Ik denk dat binnenkort de bom barst en hij uiteraard nooit meer zal optreden. Hij schijnt al te willen emigreren”

Carrière ten einde?

Lezer Willem zegt: “Het begint er steeds meer op te lijken dat de carrière van Marco Borsato ten einde is. De geluiden over zijn uitspattingen worden steeds heftiger en het geloof dat hij ooit nog volledig trouw zal zijn aan Leontine is er niet meer. Marco zal moeten accepteren dat hij is ingehaald door De Waarheid.”

En Inez: “Waar rook is, is vuur? Het zijn harde beschuldigingen die je leest. Kan me bijna niet voorstellen dat het waar is. Maar dat zijn tournee nu helemaal wordt gecanceld is ook weer vreemd. Als de beschuldigingen berusten op waarheid dan zal het doek nu voor hem vallen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato voorsorteert op een exit uit de showbizz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen