Koffietijd-presentatrice glijdt live op televisie uit over kartonnen doos

Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland is live op televisie uitgegleden over een doos. Het betreft hier niet haar collega Quinty Trustfull, maar een kartonnen exemplaar. “Whooaoaoaoaoaa!”

Vivian Slingerland © RTL

Twee presentatrices van Koffietijd hebben live op televisie een indringende discussie gevoerd over kartonnen dozen. Door de toename van het aantal online bestellingen, wordt Amsterdam volgens Quinty Trustfull geplaagd door zwerfdozen. Vivian Slingerland woont in een dorp en heeft weer een heel ander dozenprobleem.

Quinty’s dozenprobleem

Het probleem van Quinty lijkt het ernstigst: “Je hebt papierbakken, alleen veel mensen vinden het toch wel heel veel werk om naar een papierbak toe te lopen. Die staan niet in elke straat en als het dan net niet in jouw straat staat en het staat één straat verder, dan schijnt dat toch vrij lastig te zijn.”

Heftig. “Nou kan ik me best voorstellen dat je af en toe denkt: het regent ontzettend en ik heb even geen zin, maar maak dan in elk geval die doos klein en doe hem dan in de vuilnisbak. Maar vaak doen ze het niet en dan gaat daarna die klep niet meer open, omdat dan die kartonnen doos zo erin zit. Dan kun je er niets meer mee.”

Vivian glijdt uit

Vivian Slingerland legt vervolgens uit dat zij in een dorp woont, waar een grote blauwe bak staat voor papier en kartonnen dozen. Voordat haar karton naar die bak gaat, gaat het eerst thuis in de prullenbak. En daar maken haar kinderen een wanboel van, want die gooien de dozen erin zónder ze eerst klein te maken.

Om te demonstreren hoe je een kartonnen doos klein maakt, begint Vivian hysterisch op een aantal exemplaren in de studio te springen. Al snel glijdt ze uit over een doos. “Waarom verbaast mij dit ook weer niet? Serieus!”, zegt Quinty.

Ongedeerd

Gelukkig heeft Vivian geen kneuzingen of botbreuken opgelopen. Ze hoefde na het incident niet overgebracht te worden naar het ziekenhuis.

De presentatrice maakt het goed. “Ik ben helemaal oké.”

Fragment

Het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Koffietijd maatschappelijk relevante televisie maakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen