Johnny de Mol hoopt dat zijn talkshow in 2022 wél gaat scoren

Johnny de Mol hoopt dat 2022 hem hogere kijkcijfers gaat brengen. Zijn dagelijkse talkshow HLF8 scoort erg povertjes en dat valt de presentator toch een beetje tegen. “Ik hoop op meer kijkers.”

Johnny de Mol en Dyantha Brooks © SBS 6

Tijdens het kerstreces van zijn talkshow heeft Johnny de Mol een interview gegeven aan Dyantha Brooks, die ook voor zijn vader John de Mol werkt. Dyantha staat niet bepaald bekend om haar kritische vraaggesprekken, dus ook het interview met Johnny is niet veel soeps. Wel geeft de talkshowhost aan te hopen op meer kijkers.

Johnny wil meer kijkers

Johnny vindt dat HLF8 inhoudelijk goed staat. “We hebben elke dag livemuziek, dat vind ik echt te gek. Er wordt vreselijk veel gelachen, er komen mooie onderwerpen aan bod en dat is wel een beetje de vibe die we de huiskamers in willen gooien.”

Dyantha: “Wat hoop je voor het komende jaar?”

Johnny: “Nou ja, uiteindelijk meer kijkers. Ik kan wel heel veel andere dingen gaan zeggen, maar dat heb je nodig voor het bestaansrecht.”

Kinderen missen hem

Johnny mag het eerste seizoen van HLF8 vooralsnog afmaken, maar een tweede seizoen lijkt er met de huidige cijfers niet in te zitten. En daar zal het thuisfront niet van wakker liggen. “In het begin was het wel lastig, want dan zagen ze (zijn kinderen, red.) me om half acht op tv en dan merkte je wel dat ze me heel erg misten.”

“Voor Anouk is het wel heel erg pittig. Het avondeten en naar bed brengen moet zij alleen doen. Het ging van 24 uur thuis tijdens corona naar nu wel heel veel weg. Petje af, ik kan niet anders zeggen. Daar maak ik een heel diepe buiging voor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mols talkshow in 2022 beter gaat scoren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen