Jeroen Pauw haalt uit naar Talitha Muusse: ‘Denk eerst eens na!’

Jeroen Pauw ergert zich behoorlijk aan Talitha Muusse, die een blauwe maandag presentatrice is geweest van het door hem geproduceerde Op1. Hij vindt dat ze eens moet nadenken voor ze wat roept.

Jeroen Pauw en Talitha Muusse © NPO

Talitha Muusse liet in de zomer een behoorlijke bom ontploffen door als oud-presentatrice van Op1 te beweren dat de politiek zich actief bemoeit met het presentatorenbeleid van de talkshow. Al snel werd er getwijfeld aan haar uitspraken en kreeg ze ook een veeg uit de pan van een televisiebobo.

‘Denk eens na!’

Nu geeft ook Op1-producent Jeroen Pauw zijn mening over de uitspraken van Talitha. “Wat dat betreft kan Talitha Muusse een programma gaan maken met Harry Mens“, zegt hij in de Nieuwe Revu. “Zij zegt dingen waarvan ik denk: zegt nou niemand in je omgeving dat je eens moet nadenken voordat je wat roept?”

Ze praat volgens Jeroen gewoon onzin. “Stel dat politieke partijen zich echt bemoeiden met de inhoud van Op1, dan zou dat een fantastische scoop zijn. Reken maar dat heel veel mensen, inclusief ikzelf, er enorm van zouden genieten als we dat boven water zouden krijgen.”

‘Niets van waar’

Zit er geen kern van waarheid in? “Het klopt absoluut dat er politici zijn die zeggen: ‘Ik kom niet als die en die persoon bij je aan tafel zit.’ Dat was al zo toen ik zelf nog achter de microfoon zat.”

Daar blijft het dan ook bij, zegt Jeroen. “Het is niet zo dat politici enige invloed hebben op de inhoud van programma’s. Dat geldt voor Op1, maar ook voor de talkshows bij RTL en andere zenders.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat we Talitha Muusse nog terug gaan zien op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen