Harry Mens haalt uit naar Eva Jinek: ‘Ik vond haar niet aardig’

Harry Mens heeft Eva Jinek lang geleden eens ontmoet, maar was toen totaal niet onder de indruk. Sterker nog: de Business Class-presentator vond de presentatrice ronduit onaardig overkomen.

Harry Mens en Eva Jinek © RTL

Met zijn Business Class staat Harry Mens (74) diep in de schaduw van de talkshow van Eva Jinek (43), maar toch heeft hij weinig ontzag van haar. Hij heeft namelijk een slechte indruk van haar gekregen tijdens een ontmoeting in Noordwijk, vertelt hij in Veronica Superguide. Die ontmoeting vond ongeveer tien jaar geleden plaats.

Onaardig

Hoe verliep die ontmoeting? “De eerste keer dat ik Eva sprak, was met Bram Moszkowicz, toen ze op het terras van Huis ter Duin in Noordwijk zaten. Toen vond ik haar niet aardig. Waarschijnlijk omdat Bram erbij zat. Bij hem kon ze zichzelf niet zijn. Je kunt nu merken dat ze een kind heeft, ze is milder en vriendelijker geworden.”

Eva wordt regelmatig op de hak genomen omdat de 1,2 miljoen euro per jaar krijgt voor een parttimebaan bij RTL 4. “Knap geregeld. Eva verdient als ik het snel uitreken ongeveer 9.000 euro per uitzending. Ik vind dat een normaal bedrag.”

Diva

Tijdens haar relatie met Bram speelde Eva heel erg de diva. Ze deden ook samen glamourshoots. “Misschien besteeg ze, met al die prijzen, de troon als tv-diva wat snel”, zegt Jort Kelder in hetzelfde Superguide-artikel. “Maar ik bewonder haar onverkort.”

Jort: “Of een man bij de NPO zo snel deze kansen gekregen had betwijfel ik zeer, maar ze heeft het meer dan waargemaakt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen