Gordon zwijgt tegen Shownieuws, maar ontkent kerstdrama niet

Gordon wil aan Shownieuws geen toelichting geven over zijn uit de hand gelopen kersthereniging met ex-vriend Jeffrey de Visser. Hij ontkent het in elk geval niet, zegt Story-baas Guido den Aantrekker.

Jeffrey en Gordon © Instagram, BNNVARA

Het was de bedoeling dat Gordon en Jeffrey de Visser op kerstavond weer nader tot elkaar zouden komen in Dubai, maar dat liep eventjes héél anders. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer doorbrak op eerste kerstdag haar weekendstilte met een wel heel spectaculaire primeur: Gordon zou woest een glas rode wijn in Jeffrey’s gezicht hebben gegooid.

Volkomen geëscaleerd

Na afloop zijn er in Gordons appartement behoorlijk heftig filmpjes van zijn ruzie met Jeffrey gemaakt, aldus Yvonne. Een enorm sappig verhaal, dat gisteren ook aan bod kwam in Shownieuws. Daar lepelde Story-baas Guido den Aantrekker het nieuwtje van Yvonne op, zonder haar enige credits te geven.

Guido: “Gordon was een beetje boos. Hij heeft een ex, Jeffrey, en dat is allemaal niet zo leuk geëindigd. Die ging naar Dubai om het goed te maken met kerst. Nou, dat is daar volkomen geëscaleerd.”

‘Jeffrey haalde dessert niet!’

Voor de Shownieuws-kijker herhaalt Guido wat er is gebeurd: “Jeffrey, zijn Haagse vriend waar het mee uitgegaan is, zou het toch weer gaan goedmaken. Althans, dat is de indruk die wij hadden, omdat hij tóch weer naar Dubai is afgereisd voor de kerst. Hij had ook een vriendin meegenomen. Ik weet niet waarvoor, maar misschien toch een beetje als versterking.”

En dat had Jeffrey nodig. “Het is daar tijdens een dinertje, wat wij begrepen hebben, volkomen geëscaleerd. Zodanig dat Jeffrey het dessert niet eens gehaald heeft en met vriendin en al weer teruggevlogen is naar Nederland.”

Gordon ontkent niet

Shownieuws heeft beide partijen om een reactie gevraagd. “Nou, wij hebben Jeffrey natuurlijk even gevraagd wat er precies gebeurd is, maar hij wil daar verder niets meer over zeggen.”

“En het management van Gordon hebben we ook even benaderd, want die doen de woordvoering voor hem, en zij hebben gezegd… Ze ontkennen het niet, maar gaan er verder geen commentaar meer op geven. We zullen het even af moeten wachten. Het zijn toch vaak weekkoersen bij Gordon. Het kan volgende week weer zomaar anders zijn.”

Glas wijn

Frits Huffnagel, die Yvonne’s juicekanaal kennelijk ook goed volgt, daarop: “Het verhaal is dat er met een glas wijn is gegooid.”

Guido: “Ik ken dat verhaal niet. Jij kennelijk wel.”

Natacha Harlequin: “Niet speculeren. We hebben ze allemaal niet gesproken.”

Niet speculeren. Kan iemand dat ook tegen collega Bram Moszkowicz zeggen?

Lees ook

Kersthereniging Gordon en toyboy leidt tot drama: ‘Politie ter plaatse’ (zaterdag)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen