Giel Beelen: ‘Houd uw kinderen binnen voor Marco Borsato!’

Giel Beelen lijkt voor te sorteren op een veroordeling van Marco Borsato, die ervan wordt beschuldigd een minderjarig meisje te hebben misbruikt. “Houd uw kinderen binnen!”, grapt hij.

Giel Beelen en Marco Borsato © NPO

Marco Borsato gaat door het diepste dal uit zijn leven nu er aangifte tegen hem is gedaan van seksueel misbruik. Dat hij alle schijn tegen heeft, blijkt wel uit het feit hoe ongelooflijk weinig BN’ers hem publiekelijk steunen. En sommigen schromen er zelfs niet voor om keiharde grappen te maken over zijn teloorgang.

‘Hou je kinderen binnen!’

Ook Giel Beelen deinst er niet voor terug om Marco aan de schandpaal te nagelen. Hij was gisterenavond laat te horen als presentator van de Top 2000, toen hij een Nederlands blokje met daarin onder meer het liedje Hoe Het Danst aankondigde. Dit liedje is een samenwerking van Marco Borsato met Davina Michelle en Armin van Buuren.

Giel: “Oké, even een Nederlands blokje. Ja, ouders houd uw kinderen binnen, want Marco Borsato komt eraan en Armin van Buuren en Davina Michelle zijn er ook. Anita Meyer hebben we nog, maar eerst: Kensington!”

‘Dit kan niet!’

Er zijn mensen die vinden dat Giel hiermee een beetje te ver gaat, omdat Marco nog niet is veroordeeld. “Weet wat je zegt, Giel. Er is nog niks bewezen”, twittert Sanne.

En Ter: “Giel, stop! Niet op de radio. Omg.”

AD-mediajournalist Marcus den Blanken lijkt het ook een beetje twijfelachtig te vinden. “Koekoek”, zegt hij.

‘Pedo Borsato’

De heftigste grap die in de afgelopen tijd is gemaakt over Marco Borsato, zat in het programma The Roast of Hans Klok.

Henry van Loon zei daarin: “Het zijn gekke tijden, hè, mensen? Zo leef je in een tijd waarin alles gewoon normaal en overzichtelijk is, en zo is Marco Borsato ineens een pedo. Ja, we zijn los!”

Fragment

De uitspraak van Giel:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen