‘André Hazes jr. en nieuwe vriendin willen nu al gaan samenwonen’

André Hazes jr. en zijn nieuwe vriendin Anne Rose Zonneveld willen nu al gaan samenwonen met elkaar. Ze zijn druk op huizenjacht. Dat meldt Hazes-fluisteraar Yvonne Coldeweijer op Instagram.

André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld © William Rutten, Instagram

Het is een beetje de Gordon van de nieuwe generatie geworden: André Hazes jr. Elk halfjaar vraagt hij weer een andere vrouw ten huwelijk om de relatie vervolgens abrupt te beëindigen en een nieuwe schoonfamilie uit te zoeken. Voor de prooien in kwestie moet het inmiddels ook een beetje gênant worden om de nieuwste Hazes-vriendin te zijn.

Transavia-vlucht

André is vanochtend alwéér op het vliegtuig gestapt, weet showbizzwatcher Yvonne. “André en Anne Rose gaan met z’n tweetjes oud en nieuw vieren… in Málaga. Ze zitten nu in het vliegtuig en dus ze komen over een uurtje aan op Mal.”

Yvonne heeft de paparazzi direct weer aan het werk gezet. “Heb nog steeds geen foto van ze gezien dus hup stelletje lamzakken, op naar Spanje, of bel een Spaanse paparazzo want ze komen zo aan met Transavia om 9.43 uur.”

Tortelduifjes op reis

De tortelduifjes zouden in januari ook nog naar Londen gaan, maar dat is gecanceld. “André en Anne Rose zijn geland in Malaga en verblijven in het nabijgelegen Marbella, waar ze ook oud en nieuw gaan vieren. Van 6 tot en met 9 januari zouden ze naar Londen gaan, maar… CHANGE OF PLANS.”

Waarom gaan ze niet meer naar Londen? “Waarschijnlijk vanwege de verplichte quarantaine die de UK hanteert. In plaats van Londen gaan ze nu samen naar Italië (in januari, red.)! Wat een wereldreiziger ineens onze André. Een vliegtuigspion heeft afgeluisterd bij het stel op welke avonden ze naar welk restaurant gaan, maar dat post ik maar niet. 😂”

Huizenjacht

Uiteindelijk willen André en Anne Rose wel gewoon in Nederland settelen. “Nou breekt m’n klomp, maar het gaat dus rond in Vinkeveen dat de twee samen al op zoek zijn naar een huis.”

Het zou Yvonne niets meer verbazen. “André woont bij z’n moeder at the moment en Anne woont nog thuis dus wauw ja ik sta nergens meer van te kijken. 😂.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. lijkt emotioneel volledig labiel. Denkt u dat het aaneenrijgen van vriendinnen slecht is voor zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen