Elie Lust afgeslacht door Özcan Akyol: ‘Ze is gewoon zielig’

Ellie Lust krijgt een flinke verbale klap te verwerken van Özcan Akyol. Hij vindt het nogal triest dat haar tv-carrière dermate is afgegleden dat ze nu maar reclame is gaan maken voor online gokken.

Özcan Akyol en Ellie Lust © NPO

Het feit dat Ellie Lust tegenwoordig fanatiek reclame maakt voor online gokken heeft tot behoorlijk wat kritiek geleid, onder meer van Angela de Jong. En die kritiek is terecht, vindt Özcan Akyol. Hij denkt dat zij haar potentie in de tv-wereld schromelijk heeft overschat en nu maar wanhopig van de kruimels eet.

Verslaafd aan aandacht

Özcan vindt het een beetje triest dat Ellie zo is afgegleden, maar het verbaast hem ook niet. Roem doet gekke dingen met mensen en in het geval van Ellie is zelfoverschatting haar grootste probleem, denkt de presentator. “Het valt eenvoudig uit te leggen: de televisiewereld is gevaarlijk”, zegt hij in de VARAgids.

Wat is er gevaarlijk aan? “Je moet veel talent hebben, goed kunnen relativeren en accepteren dat geluk een grote factor op weg naar succes blijft. Zij dacht even, toen ze regelmatig in the picture was, dat ze voor eeuwig op het hoofdpodium kon schitteren en raakte verslaafd aan de aandacht.”

‘Het is vooral zielig’

Maar zo werkt het niet, benadrukt Özcan. “Er is niets zo vergankelijk en verslavend als televisieroem. Om die reden gaat ze nu in inferieure reclames van bedenkelijke bedrijven figureren.”

Het is sneu dat Ellie het zelf allemaal niet inziet, vindt hij. “Ik vind het vooral zielig. Misschien kan ze ergens als boa aan de slag. Daar is nu wel behoefte aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Ellie Lust zich flink verkeken heeft op haar 'tv-carrière'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen