Lieke van Lexmond afgeslacht bij Beau: ‘Ze verdient geld met bullsh*t!’

Het was een bitter jaar voor Lieke van Lexmond: ze heeft in 2021 al haar geloofwaardigheid verloren. En daar werd de RTL 4-ster gisteren fijntjes aan herinnerd in de laatste Beau van het jaar.

Beau over Van Lexmond © RTL

Lieke van Lexmond heeft zóveel op de reservebank van RTL 4 gezeten dat ze uit verveling allemaal gekke dingetjes met edelstenen en de maan is gaan doen. Zweverige types als Patty Brard vallen er volledig voor, maar de meeste mensen hebben haar koekoek verklaard. Dermate koekoek dat zelfs Rituals zich dit jaar van haar distantieerde.

Lieke flink aangepakt

Hoewel ze bij het grote publiek al hun geloofwaardigheid verloren zijn, gaan Lieke en haar maanzusje Jetteke vrolijk door met hun handel. De doelgroep die erin gelooft smijt namelijk met geld in hun webshop. Al zullen zelfs de meest goedgelovige fans wel even geschrokken zijn toen de edelstenen die de Van Lexmondjes verkochten nep bleken te zijn.

Het pijnlijke is dat Lieke ook op haar eigen RTL 4 flink is aangepakt. In oktober werd ze na de door haar gepresenteerde finale van The Voice Senior volledig door de mangel gehaald in de talkshow van Eva Jinek. Die uitzending werd afgesloten met een filmpje van Lucky TV, waarin de ‘moonsisters’ Van Lexmond werden opgevoerd als de ‘poopsisters’.

‘Cashen met bullsh*t!’

Sander van de Pavert, de maker van Lucky TV, ging gisteren in de laatste Beau van het jaar behoorlijk los op Lieke en haar maanzusje. “Ik heb hier heel veel gevoelens bij. Aan de ene kant is het natuurlijk: ha ha ha, lachen.”

Hij vervolgt: “Tegelijkertijd is het natuurlijk een voorbeeld waar je tegenwoordig gewoon de hele dag naar zit te kijken: mensen die bullsh*t aan het lullen zijn om geld te verdienen. Punt uit. Zo simpel is het gewoon. En dan: ‘Ja, wij zijn in de maan gedoken!’ Ze weten níets, weet je wel.”

Kwaad op Lexmondjes

Eigenlijk wordt Sander er gewoon boos van. “We hebben net afgesproken dat we het leuk zouden afsluiten, maar er zit eigenlijk ook wel een beetje kwaadheid bij. Ik heb me kapot gelachen bij het maken van het filmpje en later realiseer ik me dan dat ik me toch ook wel een beetje kwaadmaak om dit soort mensen.”

Angela de Jong is het er helemaal mee eens. “Er zijn mensen die erin trappen, geld overmaken en die dingen kopen.”

Poopsisters

De Poopsisters:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Lieke van Lexmond haar baantje bij The Voice Senior behouden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen