Sylvie Meis na vele jaren uit de gratie: ‘Haar ster is uitgedoofd’

Het is over en uit voor Sylvie Meis: na al die jaren is haar ster dan eindelijk uitgedoofd. Althans, dat meldt Privé-baas Evert Santegoeds. “De Duitsers zijn inmiddels wel uitgekeken op haar.”

Sylvie Meis © YouTube

Tijdens haar jaren aan de zijde van Rafael van der Vaart was Sylvie Meis een enorme ster in Duitsland, maar daarna is ze een beetje ontspoord. Inmiddels is er van haar Duitse tv-carrière weinig meer over. “Ze is boven de 40 en je ziet toch wel dat de Duitsers letterlijk en figuurlijk een beetje uitgekeken op haar raken”, zegt Evert Santegoeds tegen Telegraaf TV.

Roerig privéleven

Waarom zijn de Duitsers uitgekeken op Sylvie? “Haar roerige privéleven heeft daar zeker aan ten grondslag gelegen. Het is een conservatief land, Duitsland. Sylvie heeft het natuurlijk redelijk bont gemaakt door elk jaar met een andere liefde op het steigertje te gaan zitten. Je ziet het ook terug in de kijkcijfers.”

De Sylvie-scores zijn echt slecht, weet Evert. “De grote shows die ze deed zijn al een tijdje verleden tijd. Afgelopen zomer werd ze ingezet voor een koppelshow, Love Island. De bedoeling was dat haar aanwezigheid in het programma een enorme boost zou geven aan deze realityshow. Dat was het helemaal niet.”

Kijkcijfers gehalveerd

De kijkcijferkastjes laten Sylvie in de steek. “Haar kijkcijfers zijn eerder gehalveerd en vervolgens blijft ze maar foto’s plaatsen van weer een ander strand waar ze nu weer op te vinden is. Die Duitsers hebben langzamerhand zoiets van: ga maar na dat strand, want wij zijn wel klaar met je.”

Vertrekt Sylvie nu uit Duitsland? “Er staat weinig een emigratie in de weg, want werk voor Sylvie ligt er voorlopig bij de Duitse tv niet op d’r te wachten.”

‘Glans is eraf!’

Tegenwoordig doet Sylvie allemaal dingetjes op Instagram. Een beetje wat elke vrouwelijke influencer doet: veel wulpse poses en veel gebakken lucht. “Als je populariteit terugneemt, dan houden die adverteerders daar dat ook allemaal feilloos in de gaten. Dat zal dan ook teruglopen.”

Nee, het is niets meer met Sylvie en het wordt ook niets meer, verwacht Evert. “De grote glans is er toch een beetje van af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten we Sylvie Meis terughalen naar Nederland en een programmaatje op SBS 6 geven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen