Dionne Stax bij enkels afgezaagd door Marc-Marie: ‘Zo irritant, bah!’

Dionne Stax wordt alwéér bij de enkels afgezaagd. Na Angela de Jong krijgt ze nu ook Marc-Marie Huijbregts over zich heen. Hij hekelt haar presentatie van Droomhuis Gezocht. “Zó irritant!”

Dionne Stax en Marc-Marie Huijbregts © Omroep MAX

De presentatie van Droomhuis Gezocht is overgegaan van Sybrand Niessen naar Dionne Stax, maar zij valt niet bij iedereen in de smaak. Angela de Jong heeft in een kritische column geschreven dat ze zich ergert aan het wulpse gedrag van de presentatrice en haar bovendien erg vlak vindt. Ze vindt Dionne meer een ‘droomreceptioniste‘.

Marc-Marie braakt

Ook Marc-Marie Huijbregts is niet onder de indruk van Dionne’s debuut, zegt hij in zijn podcast. “Droomhuis Gezocht is overgegaan naar een andere presentator: Dionne Stax”, zegt hij. Dan steekt hij zijn tong uit alsof hij moet braken (zie foto). Lachend: “Ho, sorry, soms vergeet ik dat het ook op beeld is! Maar goed, het is ook niet erg…”

Dionne verpest het programma, vindt Marc-Marie. “Wat zo irritant is aan Droomhuis Gezocht… Ik vind Sybrand Niessen prima. Het is niet dat je denkt: goh, er is niemand die het beter kan, maar hij doet het heel erg leuk. Nou, en Dionne Stax kan ten eerste alleen maar met de mán communiceren op een of andere manier.”

Flirterige Dionne

Het lijkt wel alsof Dionne zich niet kan inhouden bij mannen, aldus Marc-Marie. “Er gaat een echtpaar mee en zij zit de hele tijd een soort flirterig te praten: ‘Hè Dolf, hier kan je wel lekker dit! Dit is lekker groot!’ En die Dolf ging de hele tijd een beetje van die soort nare dingen zeggen, van: ‘Oh, dat ik ooit nog eens met jou op één bed kwam te zitten…’”

“Dan gaat Dionne Stax zo in de camera kijken enzo, van: ‘We gaan door’. Zo van: ooehoeeh, zo koket. En de vrouw zat er de hele tijd bij. En zij vraagt dan alleen maar aan die man wat hij ervan vindt. Op een of andere manier heeft niemand het dan door ofzo, de regisseur ook niet. Ik vind het superirritante tv.”

‘Het is verschrikkelijk!’

Vrouwen als Dionne kunnen volgens Marc-Marie niet normaal met mannen omgaan. “Dat is de manier waarop zij met mannen omgaat. Zij wil altijd een beetje op die toer met mannen gewoon. Dat zijn vrouwen die dat hebben. Dionne Stax kan volgens mij alleen zo met mannen praten. Ik werd alleen maar geïrriteerder.”

Ze maakte continu allerlei toespelingen tegen kandidaat Dolf, aldus de komediant. “Ze had hem dan weer zo tot een kookpunt gebracht dat hij weer iets zei, waarvan je denkt: risky. En dan ging ze weer zo in de camera kijken van: ‘O god, ik word versierd.’ Ja, Dionne Stax… Dat is toch verschrikkelijk?”

Door de mangel

Sandra Schuurhof vindt Marc-Marie gemeen, zegt ze in Shownieuws. “Dionne wordt wel erg door de mangel gehaald de laatste tijd, vind ik. Als je een programma overneemt is het altíjd moeilijk, want je wordt altijd vergeleken en zeker als het programma retesuccesvol is. Ga maar eens in die voetsporen treden. Ja, er is ook genoeg positiefs over haar te zeggen.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ja, maar jongens, als je op televisie bent is dit gewoon je lot. Wij zitten hier ook iedere avond van alles te vinden van andere mensen. Dit is de mening van Marc-Marie en er zijn ook weer heel veel mensen die wat van zijn stem vinden, ken ik persoonlijk. Daar moet hij dan weer mee dealen.”

Podcast

De podcast van Marc-Marie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sandra Schuurhof wil dat de kritiek op Dionne Stax stopt. Heeft ze gelijk of moeten BN'ers kunnen incasseren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen