Catherine Keyl vindt tv-bobo Fons van Westerloo heel erg hypocriet

Catherine Keyl vindt de uitspraken van Fons van Westerloo over de kruiwagenfiles op het Media Park wel heel erg hypocriet. Hij heeft er nota bene zelf een zoon rondlopen, aldus de televisiedino.

Fons van Westerloo en Catherine Keyl © RTL, SBS

Het is in Hilversum de gewoonste zaak van de wereld dat tv-sterren baantjes regelen voor hun kinderen, denk bijvoorbeeld aan Linda de Mol en Wendy van Dijk die hun kroost overal lopen te pluggen. Daar heeft Fons van Westerloo een pittige mening over in het tijdschrift Veronica Superguide.

Fons over kruiwagens

Fons, die de baas is geweest van zowel RTL als SBS, stoort zich een beetje aan al die tv-sterren die met hun kruiwagens voor komen rijden. “Dat was vroeger niet. Ik vind het een rare trend. Je blokkeert zo de we voor andere mensen met ambitie”, aldus de televisiebobo.

Zelf zou Fons daar nooit actief aan meewerken. “Ik heb in mijn tijd nooit meegemaakt dat iemand zei: kan mijn zoon, dochter, neef of nicht geen item in ons programma krijgen? Zou ik ook niet aan mee hebben gewerkt.”

Catherine haalt uit

Catherine Keyl geeft vervolgens aan dat een heel hypocriete uitspraak te vinden. “Zijn zoon Remco van Westerloo is ook een grote tv-baas geworden. Nou, dat is ook niet omdat z’n vader bij Albert Heijn werkte!”, zegt ze. Remco is tegenwoordig de zenderbaas van NPO 1, maar was dat vroeger onder meer voor Net5 en John de Mols zender Tien.

Het is helemaal niet altijd zo dat kinderen veel aan hun beroemde ouders hebben, aldus Catherine. “Als je Marije Knevel niet kent en haar vader wel, denk je: dat is vast een vrouw met een hoge boord en een lange rok. Voor haar was het geen aanbeveling dat haar vader bij de EO werkt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen