Richard Groenendijk vindt het heel erg voor kinderen Marco Borsato

Richard Groenendijk leeft in de misbruikzaak tegen Marco Borsato vooral mee met zijn drie kinderen, waaronder GTST-actrice Jada Borsato. “Hoe verdrietig moet dat voor hen zijn?”

Richard Groenendijk © William Rutten

Marco Borsato domineert nu al weken het showbizznieuws vanwege de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag aan zijn adres. Ook Richard Groenendijk krijgt het allemaal mee en vindt het vooral heel verdrietig voor de Borsato-kinderen. “Ik ben gewoon een heel empathisch mens”, legt hij uit in de VARAgids.

Meeleven met Borsato

Het is voor de drie kinderen van Marco gewoon onbegrensd sneu, vindt Richard. “In die hele affaire rond Marco Borsato heeft iedereen het steeds over Marco en Leontine. Ik denk alleen maar aan die kinderen. Hoe verdrietig moet dat voor hen zijn?”

Door Richards enorme empathische gehalte leeft hij snel mee met mensen. Die gevoelens heeft hij nu dus met de Borsato-kinderen. “Mijn blaas zit gewoon onder mijn oogleden. Ik ben nou eenmaal snel geëmotioneerd.”

‘Dat is zo raar!’

Richard is zo te horen heel geschikt voor emo-tv. Of toch niet? “Als ik Hello Goodbye zou presenteren, wat ik graag zou willen, zou dat ineens een programma worden waarin de presentator de hele uitzending staat te huilen.”

En waar houdt hij absoluut niet van? “Waar ik helemaal niets mee heb, zijn al die Love Islands en Temptation Islands. Het hoogste doel daar is dat je vreemdgaat met de zus van je beste vriend. Waarom zou je mensen op een eiland zetten in de hoop dat ze vreemdgaan? Wat is dat nou voor een raar iets?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Richard Groenendijk leeft vooral mee met de kinderen. Met de kennis van nu: met wie leeft u het meest mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen