‘BN’ers durven HLF8 niet te weigeren uit angst voor John de Mol’

De reden dat Johnny de Mol ondanks zijn lage kijkcijfers vaak mooie gasten heeft in zijn talkshow HLF8, is omdat BN’ers vrezen voor rancune van zijn vader John de Mol. “Ze kunnen niet weigeren.”

Johnny de Mol in HLF8 © William Rutten

Het is voor iedereen evident dat Johnny de Mol geen tweede seizoen gaat maken van zijn talkshow HLF8, want daarvoor zijn de kijkcijfers gewoon te laag. Wel mag hij na de jaarwisseling het huidige, eerste seizoen gaan afmaken. Ondanks die lage scores heeft Johnny wel vaak mooi namen aan zijn talkshowtafel zitten.

Bang voor John

Business Class-ster Harry Mens heeft daar wel een verklaring voor, zegt hij in de Nieuwe Revu. Volgens hem durven BN’ers helemaal geen nee te zeggen, omdat John de Mol dan boos wordt.

Harry: “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de nieuwe talkshow van Johnny de Mol nog best aardig vind. Dat komt omdat hij gasten heeft die je niet krijgt als je niet de zoon van John de Mol bent. Mensen kunnen niet weigeren, anders krijgen ze ruzie met John. Dat is ook een basis om je programma te maken. Ik geloof er wel in.”

Jinek de beste

Wie heeft volgens Harry de beste gasten? “Als je de line-up van talkshows neemt, dan zie je dat het overal hetzelfde is. Dezelfde onderwerpen, dezelfde gasten. Het is een gevecht om de actualiteit, waarbij Jinek waarschijnlijk in de kopgroep zit.”

En wat vindt hij van Khalid & Sophie? “Ik vind die ene meneer die er zit, die advocaat (Khalid Kasem, red.), een lieve jongen, maar hij vraagt niet door. Hij zit met een boekje voor zijn neus en lepelt alles op. Zo gaat dat bij de meeste talkshows. Dat worden de mensen zat. Persoonlijk kijk ik nog liever naar RTL Boulevard en dat vind ik al niks.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen