Angela de Jong verbijsterd door appje Albert Verlinde: ‘Raar’

Albert Verlinde heeft Angela de Jong verbijsterd met een appje. Hij heeft haar namelijk gefeliciteerd met het tienjarig jubileum van haar beruchte column in het AD. “Ik was echt verbaasd.”

Angela de Jong en Albert Verlinde © RTL

De beruchte tv-column van Angela de Jong bestaat alweer tien jaar en dat is voor de meeste mensen in Hilversum niet bepaald een feestje. Toch werd de opiniediva van het AD vorige week naar eigen zeggen overladen met complimenten. “Ik kreeg heel veel reacties”, vertelt ze in haar eigen podcast.

Felicitaties voor Angela

Angela sierde afgelopen weekend de cover van het AD-tijdschrift Mezza. “Mensen gingen me toch feliciteren. Die hadden het idee dat de slingers hier hingen. Maar het was leuk om gewoon weer eventjes te horen hoe zeer mensen je op prijs stellen.”

Een heel weekend lang waande Angela zich even het middelpunt. “Ja, het voelde een beetje alsof ik jarig was en net alsof ik uit het ziekenhuis kwam, zoals een paar maanden geleden.”

Albert stuurt appje

Wat heeft haar verbaasd? “Nou, wel wat mensen uit de omroepwereld ook die me gingen feliciteren. Ik was vooral verbaasd door Albert Verlinde die mij een appje stuurde. Die laat geen mogelijkheid onbenut om mij af te fakkelen in Shownieuws, maar nou…”

Haar sidekick: “Toch een lieve man.”

Angela: “Ja, ja. Dat stelde ik op prijs. Hij schreef: ‘Van harte gefeliciteerd met je jubileum.’ Ik had wel het idee dat hij het meende, dus ik stelde dat zeer op prijs en ik heb hem hartelijk bedankt voor de felicitatie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde feliciteert Angela de Jong. Waarom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen