André van Duin kent de BN’ers in The Masked Singer vaak niet eens

André van Duin kent de BN’ers die meedoen aan The Masked Singer vaak niet eens. Hij ziet soms een ster uit het pak komen, die hij totaal niet herkent. “Dan denk ik: nu weet ik nog niet wie het is.”

André van Duin en Samantha Steenwijk © Roland J. Reinders, RTL

Er zijn maar weinig mensen zo bekend als André van Duin. Het AD legt hem voor of hij wel eens meemaakt dat iemand hem níet kent. “Ja, dat weet ik natuurlijk niet, mensen komen op straat niet naar me toe om te zeggen dat ze me niet kennen. Maar ik begrijp wat je bedoelt. Al denk ik dat het bij de jeugd anders kan liggen.”

The Masked Singer

Jongeren die geen tv kijken bijvoorbeeld, aldus André. “Waar moeten zij mij van kennen? Dat werkt ook andersom hè? Ik ken lang niet alle bekende Nederlanders meer. Kijk ik bijvoorbeeld op tv naar The Masked Singer en doet iemand zijn kap af, dan denk ik: nu weet ik nog niet wie het is, ik heb geen idee.”

Wel kijkt André met groot plezier naar dat RTL 4-programma. “Net als naar Ik Vertrek en Even tot Hier, van die twee gasten, die doen dat geweldig. De TV Kantine zie ik ook graag, Carlo is daar fantastisch. Netflix heeft aan mij niet zo’n goede, dat duurt me allemaal te lang.”

Tinder

Er is één grote handicap aan bekend zijn: daten is dan héél erg lastig. “Of ik zou merken of iemand voor mij gaat of voor de BN’er, dat weet ik niet. Ik heb dat nooit hoeven doen. Eigenlijk kende ik al mijn vrienden en geliefden al langer. Ik denk toch dat als het gebeurt, het iemand moet zijn die ik al een tijdje ken.”

“De deur naar een nieuwe liefde gooi ik niet dicht. Ik ben niet actief op zoek, zit niet op Tinder. Het zou wel leuk zijn. Al denk ik tegelijkertijd: ik ben bijna 75, heb een hele rugzak aan ervaringen en dat geldt ook voor die ander. Moet je dat allemaal nog willen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat André van Duin niet aan BN'er-shows meedoet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen