Yvonne Coldeweijer weigert The Roast: ‘Hans Klok triggert me niet’

Yvonne Coldeweijer is benaderd om een van de ‘roasters’ te worden tijdens The Comedy Central Roast of Hans Klok. Ze heeft de aanbieding echter naast zich neergelegd, zegt de BN’er-slachter.

Yvonne Coldeweijer en Hans Klok © YouTube, Comedy Central

Het is een behoorlijke misser: na Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B wordt dit jaar Hans Klok geroast in de jaarlijkse roastshow van Comedy Central. Een merkwaardige keuze, omdat Hans juist een heel sympathiek imago heeft. Een goede Roast-hoofdpersoon moet toch wel door minstens vijftig procent van de Nederlanders worden uitgekotst.

Yvonne roast niet

Het is ook precies de reden dat de gevreesde sterrenslachter Yvonne Coldeweijer de aanbieding om mee te doen naast zich heeft neergelegd. “Comedy Central heeft me zojuist benaderd of ik dit jaar Roaster wil zijn! Hilaar. Echt op mn lijf geschreven”, zegt ze.

Het roasten van Hans Klok ziet ze echter niet zo zitten. “Dit jaar is Hans Klok de pineut en dat triggert me niet direct (wel onwijs leuke vent) dus ik heb nee gezegd maar wie weet bij een volgend slachtoffer!”

Marco-editie?

Waar Yvonne wél voor te porren zou zijn? Vast wel voor een editie met André Hazes jr. of Marco Borsato. Aan de andere kant heeft ze zo’n Roast-show van Comedy Central helemaal niet nodig. Haar eigen YouTube-kanaal is een aaneenrijging van roasts waar dat jaarlijkse programma maar bleek bij afsteekt.

Die hele Klok-roast gaat in elk geval geen kijkcijferrecords verbreken. Nou ja, tenzij ze Bridget Maasland weten te strikken dan. Die wordt namelijk onophoudelijk gebasht door Hans vanwege de manier waarop ze is omgegaan met zijn overleden assistente Nathalie Hoop, die de bonusmoeder van Bridgets zoon was.

Karin Bloemen

De Roast van Hans Klok lijkt vooral een gezellig tv-feestje te worden. Tot nu toe zijn Henry van Loon en Karin Bloemen gestrikt voor de cast. Wie er naast Henry en Karin plaatsnemen in het Roast-panel wordt in de komende weken bekend gemaakt.

The Comedy Central Roast of Hans Klok is op dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Hans Klok een saaie hoofdpersoon voor The Roast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen