Tim Hofman overvalt Sywert van Lienden op straat: ‘Sywert, Sywert!’

Tim Hofman heeft de controversiële Sywert van Lienden overvallen op straat, vlakbij zijn kantoor in Hilversum. Hij rent hem achterna met een cameraploeg van BOOS. “Sywert, Sywert!”, roept hij.

Tim Hofman en Sywert van Lienden © YouTube

Na een korte afwezigheid is Tim Hofman terug met een nieuwe serie afleveringen van zijn programma BOOS. Hij heeft een tweeluik gemaakt over Sywert van Lienden en zijn omstreden mondkapjeshandel en de eerste aflevering is vanmiddag verschenen. Hierin is te zien hoe de presentator voor het Hilversumse kantoor van Sywert staat.

Sywert aan de lijn

Tim belt aan bij het kantoor, maar krijgt te horen dat Sywerts bedrijf daar niet meer gevestigd zou zijn. Eenmaal terug in de auto, lukt het Tim om Sywert aan de lijn te krijgen. “Nodig ons uit voor een gesprek. Laten we het hebben”, zegt de presentator op een gegeven moment.

Daar heeft Sywert geen zin in. “Nou, ik heb verder niks met jou te maken. Volgens mij hebben wij in het begin van Hulptroepen wel eens contact gehad. Ik lees ook af en toe op Twitter wat je over mij persoonlijk zegt, dus volgens mij ben jij vrij persoonlijk betrokken. Ik heb daar geen interesse in.”

Grapje

Sywert is door Tim regelmatig een ‘graaier’ genoemd. “Ik heb wel eens een grapje gemaakt, maar verder niks toch?”, zegt Tim. Sywert daarop: “Dat jullie voor de deur stonden bij mijn kantoor; ik heb daar verder geen interesse in.”

Tim: “Zit het kantoor nog daar, want ze zeiden daar van niet?”

Sywert: “Ik ga daar allemaal niks over zeggen, ook in verband met veiligheid.”

Tim: “Hoezo veiligheid? Wij gaan je niks aandoen. We willen je alleen spreken.”

Sywert: “Nee, het gaat ook niet om jou hoor. Ik ben niet bang voor Tim Hofman. Hé, ik wens je een heel fijne dag.”

Tim jaagt op Sywert

Het lukt Tim uiteindelijk alsnog om Sywert te spotten bij zijn Hilversumse kantoor. Daarop besluit hij om met zijn camerateam achter Sywert aan te rennen. “Sywert, Sywert!”, roept hij.

De eerste beelden zitten in de vandaag verschenen aflevering, maar de confrontatie wordt pas volgende week uitgezonden in BOOS.

BOOS

De nieuwste aflevering van BOOS:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tim Hofman overvalt Sywert van Lienden op straat. Gaat dit te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen