Glennis Grace verspreekt zich, haalt opening van Shownieuws

Glennis Grace was gisterenavond het openingsitem van Shownieuws vanwege een vermeend onhandige verspreking op Instagram. “Hiermee gooit ze wel weer wat olie op het vuur.”

Glennis Grace en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Er gaan volgens Privé-baas Evert Santegoeds al een tijdje geruchten over het liefdesleven van Glennis Grace. Ze zou alwéér hebben gebroken met haar knipperlichtvriend Lévy. “Drie weken geleden hadden we het verhaal in de Privé dat ze aan het vechten waren en het erop of eronder was”, vertelt hij in Shownieuws.

Onhandige verspreking?

Het lijkt toch echt zo te zijn, aldus Evert. “Vandaag bereikt ons opnieuw bericht dat het echt voorbij zou zijn. We hebben contact gehad met Lévy en hij zegt: ‘Eigenlijk is er nog niks veranderd, wij gaan nog steeds met elkaar om zoals we al een tijdje met elkaar omgaan.’ Dat klinkt niet al te best.”

Glennis lijkt de relatiebreuk volgens Evert te bevestigen door een vermeend onhandige verspreking op Instagram. Ze plaatste zaterdagavond een vrij eenzame story op Instagram. “Ik zit hier alleen, mijn kind is er niet, dus ik ben alleen”, sprak ze. Evert: “Met deze Instagram-stories gooit onze Glennis wel weer wat olie op het vuur.”

Evert roddelt

Evert roddelt er flink op los. “Als jij zegt: ‘Mijn kind is er niet, dús ik ben alleen’, maar eerder zeg je nog dat je samenwoont met Lévy… Dan zou je samen zijn met Lévy als je kind weg is, maar dat is ze dus niet. Ze is dus alleen omdat haar kind weg is, met andere woorden: ze woont dus niet meer samen met Lévy. Zo zit mijn werk in elkaar.”

Presentatrice Tooske Ragas: “Ja, want anders zou ze hebben gezegd: ‘Lévy is er ook niet.’”

Onduidelijk

Glennis is niet handig bezig, vindt Evert. “Het is buitengewoon onduidelijk. Zeker als het net onrustig is zou ik dit niet posten als je rust in je leven wil.”

“Het is op en af altijd bij Glennis. Dan is het weer wat rustig, dan post ze weer wat. Het stel is al met al drie jaar bij elkaar, maar dat is dan wel drie jaar bruto gerekend, want het is nogal eens hommeles.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen