SBS 6 krijgt veeg uit pan om K3-drama: ‘Ze leven daar in 1995!’

Eric de Munck, de showkenner van RTL Boulevard, vindt dat SBS 6 de horrorkijkcijfers van K2 Zoekt K3 volledig aan zichzelf te danken heeft. “Ze denken daar dat het nog 1995 is!”

Gordon © VTM

K2 Zoekt K3 wordt extreem slecht bekeken op de vrijdagavond van SBS 6. De kijker laat het programma massaal links liggen. Gelukkig voor de makers trekt het programma in Vlaanderen meer bekijks. Daar loopt de show weken voor op de uitzendingen in Nederland. Onverstandig, vindt Eric de Munck van RTL Boulevard het.

1995

Eric kijkt er niet van op dat de kijkersaantallen hier rond de 200.000 schommelen. “Ze denken bij SBS nog dat het 1995 is. En dat je kan wegkomen met zo’n start van twee weken later. De show loopt namelijk voor in België, omdat het daar op de zaterdag wordt uitgezonden; die wilde SBS niet vrijmaken”, zegt hij op de Boulevard-site.

Door die voorsprong heeft K2 Zoekt K3 elke urgentie verloren, legt Eric uit. Hij wijst erop dat men op social media continu allerlei spoilers tegenkomt. “Het is niet spannend meer.”

Gordon

Er mankeert ook inhoudelijk van alles aan K2 Zoekt K3, vindt Eric. Hij wijst erop dat de meiden van K2 en de grote baas Gert Verhulst nauwelijks een rol hebben in de show.

Van de huidige juryleden is hij niet onder de indruk. “Het interesseert Gordon geen reet wie er bij K3 komt en dat merk je. Dat was bij K3 zoekt K3 totaal anders omdat die meiden écht goede opvolgers wilden.”

De volledige analyse van Eric leest u op de Boulevard-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het dom dat SBS 6 weken achterloopt met K2 Zoekt K3?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen