Leontine Borsato zorgt voor kift: ‘Boulevard zit er diep in bij haar’

Leontine Borsato zorgt voor kift tussen de oude en de nieuwe roddelmedia. Volgens Yvonne Coldeweijer zit RTL Boulevard er namelijk vuistdiep in bij de Borsato’s. “Ik krijg er een punthoofd van!”

Yvonne Coldeweijer en Leontine Borsato © Instagram

Yvonne Coldeweijer bracht maandag de primeur dat Leontine Borsato momenteel in de Spaanse stresskliniek van dokter Juriaan Galavazi zit. Daar verbaasde Albert Verlinde (de echte) zich behoorlijk over, want waarom heeft Leontine daar nu pas voor gekozen? Gisteren benadrukte het management via RTL Boulevard dat het géén stresskliniek betreft.

Stresskliniek

Er klopt volgens RTL Boulevard niets van het frame dat Leontine als een gestreste kip in een of andere Spaanse kliniek zit. “Van een kliniek – waarvan boze tongen beweerden dat ze erheen ging om beter te leren dealen met stress – is geen sprake”, aldus de showrubriek.

“Momenteel zit Leontine nog een week in Spanje, om daar een cursus zelfontplooiing te volgen. De reden daarvan is simpelweg ‘omdat ze er zin in had’, aldus het management, dat benadrukt dat ze niet in een ‘stresskliniek’ zit. Dat werd volgens enkele media deze week beweerd.”

Punthoofd

Wat een onzin, reageert Yvonne. “Natuurlijk wordt het weer ontkend dat Leontine stress heeft. Deze BN’ers geven mij echt een punthoofd”, aldus de showbizzwatcher. Zij vindt dat traditionele showmedia als Boulevard en Shownieuws heel erg achter BN’ers aanlopen, terwijl BN’ers volgens Yvonne juist de slechtste bron zijn van nieuws over henzelf.

Yvonne, die dus de primeur bracht over Leontine’s opname, vervolgt: “Volgens mijn spion is het meer dan een kuuroord of een yogacursus. De huisarts Juriaan is gespecialiseerd in lichamelijke klachten naar aanleiding van stress. Alsof ik dat heb verzonnen! Staat toch ook op de website!”

Diep in de arie

Het bewijst maar weer dat RTL Boulevard er vuistdiep in zit bij de BN’ers, vindt de gevreesde Yvonne. “RTL Boulevard zit blijkbaar weer diep in de arie van de Borsato’s.”

Overigens werkt Yvonne al een tijdje aan bepaalde onthullingen over Marco Borsato. Volgens haar gaat de zanger namelijk nog steeds vreemd. “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Borsato ontkent vanwege de stress in de stresskliniek te zitten. Ze zegt bezig te zijn aan een cursus zelfontplooiing. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen