Natacha Harlequin ergert zich he-le-maal dood aan Freek Vonk

Freek Vonk haalt het bloed onder de nagels vandaan bij Natacha Harlequin. De slangenvanger zit momenteel hysterisch te doen in zuidelijk Afrika en dat wekt irritatie op bij de strafpleiter.

Freek Vonk en Natacha Harlequin © Instagram, SBS

Natacha Harlequin zit de laatste tijd heerlijk te rellen achter de desk van Shownieuws. Ze maakt het regelmatig behoorlijk spannend in het programma, bijvoorbeeld toen ze laatst tekeerging tegen vreemdganger Marco Borsato. En ditmaal geeft ze de hysterische spinnenjager Freek Vonk ervan langs.

Hysterische Freek

Er is de laatste dagen enorm veel hysterie over een nieuwe coronavariant uit zuidelijk Afrika en juist daar bevindt Freek Vonk zich momenteel. Hij zit in Namibië om dieren te spotten en is niet geschrokken van alle vliegverboden die zijn ingesteld. “Zoals ik altijd zeg: alles komt goed!”, schreeuwt hij in een vrolijk Instagram-filmpje.

Al die maatregelen maken Freek de pis niet lauw. “Dat we bij aankomst extra getest zullen worden en in quarantaine moeten, is natuurlijk geen enkel probleem. En mocht ik nou nog niet naar huis kunnen – die mogelijkheid is er natuurlijk ook – dan gaan we hier in Namibië gewoon nog even op zoek naar hele bijzondere dieren! Want die zitten hier genoeg!”

Natacha geïrriteerd

De beelden van de hysterische Freek (zie onderstaand) werden ook uitgezonden in Shownieuws. “Heeft duidelijk geen kinderen deze man”, merkt Roland Molendijk aansluitend op. En backstabber Dyantha Brooks: “Het is echt een soort van positiviteitsgoeroe.”

Weekend-chef Bart Ettekoven: “Het is wel aanstekelijk altijd vind ik.”

Dyantha: “Of heel vervelend.”

Natacha: “Nou, vind je?”

Dieren kijken

Bart: “Ik vind hem altijd wel aanstekelijk positief.”

Zweefmevrouw Ellemieke Vermolen: “Ja, ik word ook wel positief van hem.”

Dyantha: “Wat is het gevoel wat jij erbij krijgt, Natacha?”

Natacha: “Ja, mensen zitten hier gewoon helemaal in de stress, volledige stress over de financiën. Wat moeten we wel of niet aanvragen? Belasting die moet worden terugbetaald. En dan gaat hij lekker dieren kijken.”

‘Niet aanstekelijk!’

Dyantha: “Maar wat helpt het als Freek Vonk in een hoekje gaat zitten?’

Natacha: “Nee, dat hoeft hij natuurlijk ook niet, maar om nou te zeggen dat het voor mij aanstekelijk werkt… Nee.”

Met haar mening liet Natacha haar collega’s aan tafel in verbijstering achter, maar voor haar is het zo klaar als een klontje: als we met z’n allen in Nederland zitten te creperen, dan helpt het volgens haar niet als Freek vanuit het zonnige Namibië je feed in komt stormen met een portie hysterisch geschreeuw.

Instagram

De hysterische Freek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Freek Vonk die hysterisch dieren aan het spotten is in Namibië. Aanstekelijk of irritant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen