Martien Meiland smijt met geld: ‘Hij is alleen één ding vergeten’

Martien Meiland is behoorlijk met geld aan het smijten, maar volgens Harry Mens is hij één ding vergeten. “Ik heb een verrassing voor hem: hij moet straks wel een keer belasting betalen.”

Harry Mens en Martien Meiland © RTL

In een mum van tijd hebben Erica en Martien Meiland hun nieuwe Noordwijkse villa alweer in de verkoop gegooid. Ze kochten de woning in februari voor iets onder de 2,7 miljoen euro. Het lukte de Meilandjes onlangs om de villa te verkopen voor 150.000 euro meer. Onder voorbehoud dan: de kopers hebben zich alweer teruggetrokken.

Terug bij af

Stermakelaar Harry Mens, die ook in Noordwijk woont, heeft altijd al gezegd dat die villa enorm wordt overgewaardeerd. “Dat blijkt nu. Ik heb gelijk, want die mensen hebben gebruikgemaakt van de ontbindende voorwaarden. Ze zijn wakker geworden, want de verkoop gaat niet door”, reageert hij op Radio Veronica.

De Meilandjes hebben de villa veel te hoog in de markt gezet, aldus Harry. “Daar komen ze nu achter. Die mensen hadden drie dagen bedenktijd en ze hebben nu gebruikgemaakt van die bedenktijd. Ze zijn dus weer terug bij af.”

Financiële problemen

Martien dreigt in de financiële problemen te geraken, aldus Harry. “Het staat nu leeg. Ze hebben al iets anders gekocht. De enige die problemen heeft is de bank. Ze hebben natuurlijk een overbruggingskrediet en straks voelen ze gehijg in hun nek en dan hebben ze een probleem. Dan wordt die man overspannen.”

De Meilandjes kopen vastgoed alsof ze met een mandje door de Albert Heijn lopen. “Hij verzamelt de boel. Die man verdient nu heel veel geld met boeken en noem maar op. Alleen ik heb een verrassing voor hem: hij moet straks wel een keer belasting betalen. Dat is hij waarschijnlijk vergeten, maar daar komt hij wel achter.”

Idioot

Martien is zich enorm aan het vergalopperen, aldus Harry. “Hij moet gewoon opletten die man. We moeten allemaal opletten. Het is een heel rare tijd.”

Tot slot: kijkt Harry inmiddels al naar Chateau Meiland? Nee. Dat vindt hij afschuwelijke televisie. “Ik vind van wel. Ik vind het een idioot soort televisie, maar het zal wel aan mij liggen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen