Luuk Ikink reageert op oproep Tim Douwmsa: ‘Het is heel lastig’

Luuk Ikink reageert op de oproep van Tim Douwsma aan BN’ers om zich uit te spreken tegen de naderende 2G-regel, waarmee de bewegingsvrijheid van ongevaccineerden verder wordt ingeperkt.

Tim Douwsma en Luuk Ikink © MAX, RTL

Tim Douwsma is van alle ‘ik doe niet meer mee’-sterren nog het meest actief als het gaat om het protesteren tegen de coronaregels. Hij is niet gevaccineerd tegen het coronavirus en vindt het werkelijk schandalig dat ongevaccineerden straks niet meer overal welkom zijn door de 2G-regel. Hij is teleurgesteld in zijn zwijgende collega-BN’ers.

Luuk reageert

De grote angst van Tim is dat we in Nederland uiteindelijk naar het Oostenrijkse model gaan, waar nu een lockdown voor ongevaccineerde mensen geldt. Er zullen daar steekproeven worden gehouden bij horeca, kerstmarkten, bibliotheken en kledingwinkels. Tim: “Wat zijn mijn collega’s stil… #2g #artiesten #presentatoren #cultuur”, twittert hij.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink laat daarop van zich horen. “Ik denk dat heel veel mensen bezwaren hebben tegen zo’n 2G-regel, maar dat niet iedereen zin heeft om daar de hele dag over te praten op social media. En daarnaast is het lastig om een genuanceerde mening over te brengen in een snel medium.”

Bluetooth

Luuk is voorzichtig met zijn mening, omdat hij bang is gelijk in de wappiehoek gezet te worden. “Het laatste wat je wil is dat je wordt geassocieerd met mensen die andere mensen nazi’s noemen of figuren die denken dat je vaccinaties effect hebben op je bluetooth-verbinding.”

“En denk ook dat heel veel mensen in het midden van het spectrum zitten qua mening en dat de discussie zich vooral afspeelt op de randen, door mensen die ontzettend vóór en ontzettend tégen zijn. (Al deze tweets gingen stiekem ook over mezelf).”

Twitter

De tweets van Luuk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Tim Douwsma zich zo inzet voor de ongevaccineerden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen