‘Leontine Borsato woest, laat Iris Hond wegsturen bij The Voice’

Leontine Borsato heeft er jaren geleden voor gezorgd dat Iris Hond niet zou optreden in de finale van The Voice of Holland. Ze dreigde Marco anders op straat te zetten, meldt Yvonne Coldeweijer.

Leontine Borsato en Iris Hond © Instagram, RTL

Het grote publiek kwam er twee jaar geleden achter dat Marco Borsato en pianiste Iris Hond rond 2009 een verhouding met elkaar hebben gehad, achter de rug van zijn vrouw Leontine Borsato om. Toen Marco dat destijds opbiechtte was Leontine wóest, meldt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer in haar nieuwste spraakmakende video.

Hyena Marco

Leontine heeft het als zeer vernederend ervaren dat Marco uitgerekend met Iris vreemdging, meldt Yvonne. Het is namelijk Leontine die volgens haar als eerste kennis heeft gemaakt met Iris. De jonge pianiste was destijds een jaar of 22 en vertelde Leontine honderduit over haar problematische jeugd. Het werd een soort moederfiguur, aldus Yvonne.

Volgens Yvonne heeft Leontine het levensverhaal van Iris gedeeld met Marco, die er vervolgens als een hyena op af zou zijn gegaan. Het was ‘maximaal vernederend’ voor Leontine, aldus Yvonne. Uiteindelijk is Leontine erachter gekomen, ruim voordat de rest van Nederland dat deed.

Ingrijpen bij The Voice

Iris werd volledig uitgekotst door Leontine, weet Yvonne. “Op een gegeven moment was dus de finale van The Voice en toen kwam dus de productie bij Stalko en die zeiden: ‘Wij hebben straks tijdens de finale een ontzettende verrassing voor jou. We hebben namelijk een pianiste gevonden en die willen wij samen met jouw kandidaat laten optreden. Het wordt echt fantastisch en ze heeft het al helemaal ingestudeerd.’”

Er ontstond paniek, vervolgt ze. “Stalko schoot in blinde paniek. Hij was helemaal in de stress en heeft dit dus meteen aan Leo verteld en gezegd: ‘Luister, dit is wat de productie van plan is.’ Waarop Leo dus heeft gezegd: ‘Óf ik zit in het publiek tijdens dit optreden, óf deze mevrouw gaat optreden in de finale en jij, Stalko, komt er bij mij niet meer in!’”

Iris weggestuurd

Marco zorgde er vervolgens voor dat Iris werd afgezegd door The Voice. “Je begrijpt: Stalko koos eieren voor zijn geld en heeft dit optreden laten afzeggen. Iris heeft nog bloemen gekregen van de productie van Talpa, hoefde niet meer te komen en werd vriendelijk bedankt”, aldus Yvonne.

Ze besluit: “Ze had al het een en ander ingestudeerd, en daar is netjes voor betaald. Maar of ze alsjeblieft niet meer wilde komen. Dus Leo, ga bij mij niet zo’n verhaal ophangen dat je er boven staat en het je allemaal niet raakt!”

Leontine over Iris

Yvonne doelt daarmee op de vredelievende uitspraken die Leontine in de nieuwste editie van de LINDA doet over Iris. Ze zegt Iris te zijn tegengekomen in de wc van een restaurant, maar schrok niet. “Nee. Omdat ik ondertussen heel goed weet wie ik ben en daar míjn basis in gevonden heb. Dat maakt dat ik niet meer zo snel schrik of uit balans raak.”

“Vrouwen die met getrouwde mannen gaan worden vaak bestempeld als gemeen, maar dat zijn óók mensen van vlees en bloed, die zijn onderweg misschien net zo de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de Borsato's een leuke BN'er-familie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen