Jort Kelder krijgt verbale klap van Özcan Akyol: ‘Inwisselbare klerk’

Jort Kelder krijgt fikse kritiek te verwerken van zijn tv-collega Özcan Akyol. Die vindt namelijk dat de Op1-presentator zijn bravoure verloren is. “Het is gewoon een inwisselbare klerk.”

Özcan Akyol en Jort Kelder © MAX, WNL

Inmiddels is Jort Kelder alweer ruim een jaar actief als een van de presentatoren van Op1. Als talkshowgast had hij altijd een behoorlijk pittige mening, maar als talkshowhost bevindt hij zich iets meer op de achtergrond. En dat vindt Özcan Akyol toch wel tegenvallen van iemand die altijd zo vol bravoure was.

Inwisselbaar

Jort is heel erg saai geworden, vindt Özcan. “Bij Op1 is hij inmiddels ook maar een inwisselbare presentator geworden, wat me trouwens enorm tegenvalt. Ik had gedacht dat hij rebelser en autonomer zou zijn. Maar misschien heeft hij veel vaste lasten. Geld is het slijk der aarde”, zegt hij in de VARAgids.

Een vrij harde uithaal van Özcan, die suggereert dat Jort puur voor het geld in Op1 zit. Door de coronapandemie is Jorts werk als dagvoorzitter behoorlijk stil komen te liggen, dus deze tv-klus voor omroep WNL komt hem financieel natuurlijk goed uit.

‘Hij is een klerk’

De rol van Jort als Op1-host heeft al eens ter discussie gestaan vanwege zijn banden met politici. Zo heeft hij campagnefilmpjes betaald voor Thierry Baudet. “Ik lees ook de berichten in de media, net als iedereen, maar een echt feitenrelaas, compleet met details, heb ik nog niet gezien. Daarom is het moeilijk om hier een oordeel over te vellen.”

“Los daarvan, het valt mij natuurlijk ook op dat Jort Kelder graag tegen politieke figuren aanschurkt, vermoedelijk omdat hij ze onmetelijk interessant vindt. Ze doen leukere dingen dan hij. Hij is een klerk”, besluit Özcan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jort Kelder zich inhoudt bij Op1?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen