Johan Derksen vangt op: ‘Geer en Goor gaan weer samenwerken’

Johan Derksen heeft begrepen dat Gerard Joling en Gordon weer gaan samenwerken met elkaar. En zelf lijkt Gerard een hernieuwd tv-duoschap ook niet meer helemaal uit te sluiten.

Gordon en Gerard Joling © MAX, SBS

Gerard Joling en Gordon hebben jarenlang een succesvol programma met elkaar gemaakt: Joling & Gordon over de vloer. Na dertig à veertig ruzies zou je zeggen dat de heren voorgoed gebrouilleerd zijn met elkaar, maar niets is minder waar. Volgens Johan Derksen gaan de heren namelijk weer samenwerken. En Gerard zelf sluit het ook niet uit.

Geer en Goor

Hoewel Gerard momenteel voor RTL werkt en Gordon voor Talpa, gaan die partijen volgend jaar fuseren met elkaar. “Ik hoor nu ook weer in de wandelganger dat Joling en Gordon toch weer samen een programma gaan maken”, aldus Johan Derksen in zijn programma Veronica Inside. “Nou ja, ik hoor dat ze weer een of andere rare soap gaan doen.”

Eigenlijk kan Gordon niet zonder Gerard, denkt Johan. “Dat is ook de enige keer, in dat programma, dat ik heb moeten lachen om Gordon. Om Joling kan ik me wel de pleuris lachen.”

‘Je weet het nooit’

Gerard was gisteren te gast in de talkshow van Johnny de Mol. Aan het eind deed hij mee aan de ja/nee-rubriek. “Wordt het niet tijd om het weer goed te maken met Gordon?”, vroeg hij. Gerard: “Nee.”

Johnny: “Sluit u uit dat jullie weer samen wat gaan doen?”

Gerard: “Ehmmm… nee.”

Johnny: “Dus misschien wel ooit weer samen op tv?”

Gerard: “Mag ik misschien zeggen of niet? Je weet het nooit. Misschien!”

Hans Worst

Tot slot: wat vindt Johan ervan dat het alweer uit is tussen Gordon en zijn laatste vriendje? Zuchtend: “Hoeveel relaties zijn er nu al stukgelopen bij die Hans Worst?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Gerard Joling weer tv gaan maken met Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen