Johan Derksen-talkshow op SBS 6 krijgt de naam VI Vandaag

Het is eindelijk bekend: de talkshow die Johan Derksen samen met zijn collega’s René van der Gijp en Wilfred Genee gaat maken op SBS 6, krijgt de naam VI Vandaag. Dat meldt het AD vandaag.

Johan Derksen © William Rutten

Er was al veel bekend over de nieuwe dagelijkse talkshow die de mannen van Veronica Inside gaan maken op SBS 6, maar nog niet de naam. Die is er nu wel: VI Vandaag. Het programma zal vanaf 3 januari elke werkdag om 21.30 uur te zien zijn op SBS 6, dus vóórdat de concurrerende late talkshows Op1 en Jinek beginnen.

Opinie van de mannen

De talkshow van Wilfred, Johan en René wordt anders dan de huidige late talkshow, omdat ze niet met een tafel vol gasten gaan werken. Er zal elke avond een terugkerende gast aanschuiven. De namen van Merel Westrik, Leonie ter Braak, Henk Westbroek en Özcan Akyol worden genoemd, aldus de krant.

Zenderbaas Marco Louwerens bij RTV Rijnmond: “Het idee is dat je toch wel even wil weten wat de opinie is van mannen. Tuurlijk gaat het nog steeds ook over voetbal, al zal dat ietsje minder worden, maar ook over amusement, politiek… De dingen die de afgelopen jaren steeds meer in het programma zijn geslopen, zou ik bijna zeggen.”

Heel ander concept

Marco denkt dat de mannen van VI veel kijkers kunnen gaan trekken. “Als ik ook naar mezelf kijk, ik ben dan weliswaar betrokken, maar ook gewoon een kijker. Ik had het afgelopen sportzomer ook, dan was ik moe en wilde ik naar bed, maar dan ging ik toch even kijken. Even vijf minuutjes, en voordat je het weet, is dat uurtje alweer voorbij.”

“Bij de meeste talkshows, dat is ook de reden waarom we het doen, gaat het natuurlijk om de gasten. Bij Eva, bij Beau. Dat is ook goed, dat zijn geweldige programma’s, maar bij ons gaat het natuurlijk om de mening van die mannen. De gasten doen er ook toe, maar toch wel ietsje minder. Het is een heel ander concept.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

VI Vandaag: een goede naam?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen