Dennis Schouten weet het zeker: ‘Wilfred Genee en vrouw in therapie’

Dennis Schouten heeft vernomen dat zijn vroegere boezemvriend Wilfred Genee en zijn vrouw Lili in therapie zitten na de onthullingen over zijn vermeende buitenechtelijke affaire.

Jan Roos, Wilfred Genee en Dennis Schouten © YouTube

Het is oorlog tussen Dennis Schouten en Wilfred Genee, nadat hij vroegtijdig op de radio verklapte dat Dennis mee zou doen aan Expeditie Robinson. Een paar weken geleden bracht Dennis in de meest bekeken aflevering van RoddelPraat ooit naar buiten dat Wilfred een twee jaar durende buitenechtelijke affaire zou hebben gehad met Laurien Verstraten.

Meditatietherapie

Wilfred bespreekt op de radio uitgebreid de roddels over de liefdeslevens van André Hazes jr. en Marco Borsato, maar zwijgt over zijn eigen privéleven. Hij heeft RTL Boulevard opgehangen toen de showrubriek er wat over vroeg. Ondertussen zorgen de Wilfred-roddels ook nog voor een verbaal gevecht tussen RoddelPraat en Evert Santegoeds.

Nu brengt Dennis een update naar buiten over de Wilfred-affaire. “Wilfred zat in Baarn op een terras met Celine Huijsmans. Hij heeft het daar ook gehad over de relatie met Lili. Ze zijn nu in meditatietherapie”, aldus de presentator in de nieuwste aflevering van RoddelPraat, die al bijna 400 duizend keer bekeken is.

Zweverig

Wat is meditatietherapie precies? “Dat betekent dus dat je met z’n tweeën ergens bent. Dan word je onder een soort hypnose gebracht en je mediteert. Dat wilde Lili. Dat is van die therapie over je onderbewustzijn en dat soort dingen.”

Co-host Jan Roos: “Dus ze zitten niet in relatietherapie nadat Wilfred twee jaar met Laurien Verstraten heeft liggen wippen, maar dan gaan ze in meditatietherapie? Wat lekker als je zo’n zweverig wijf hebt. Dan kun je doen en laten wat je wil en dan zegt ze: ‘Ik ben niet blij met je, maar we gaan even lekker zeewierkoekjes eten en onder hypnose.'”

Chakra

Ongelooflijk, vindt Jan het. “Ze zegt: ‘Laten we eens even diep in onze chakra kijken en we gaan het auraatje schoonmaken en hoppa, voorbij!’ Had ik maar zo’n ex, dan waren we nog steeds getrouwd geweest.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de mannen van VI voor het eind van de winter weer rollebollend over straat gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen