Henny Huisman afgeslacht door Antoinette Hertsenberg: ‘Treurig!’

Henny Huisman is keihard geroast door het programma van Antoinette Hertsenberg. De presentatrice reikte hem gisteren niet alleen de Loden Leeuw uit, maar liet hem ook afmaken door kijkers.

Henny Huisman en Antoinette Hertsenberg © AvroTros

De prijs voor meest irritante BN’er in een reclame, de Loden Leeuw, is gisteren naar Henny Huisman gegaan. Met het grootste genoegen sprong Antoinette Hertsenberg op haar bezemsteel om de prijs aan Henny uit te reiken, maar voordat ze dat deed liet ze de vroegere tv-ster eerst uitgebreid afslachten door mensen op straat.

‘Zielige man!’

Antoinette heeft namelijk een cameraploeg op pad gestuurd om te kijken wat de gewone man en vrouw nou eigenlijk van Henny en zijn tv-reclame van Meubelzorg vinden. De reacties zijn ronduit vernietigend en bijna beledigend. “Die heeft z’n beste tijd gehad, zeg maar”, zegt de een.

En de ander: “Ik vind het dus gewoon zielig. Die man heeft zijn tijd gehad en als je dan nu nog in de aandacht wil komen via de tv met dit soort reclamecampagnes… Je hebt je glorietijd gehad en op een gegeven moment moet je zeggen: geweest is geweest.”

Voor het geld

Anderen vermoeden dat Henny gewoon zijn portemonnee wil vullen. “Hij zal misschien nog wel geld nodig hebben, dus op een gegeven moment moet je wel stoppen denk ik.”

Een ander: “Alleen maar zakkenvullen.”

En weer iemand anders: “Het zijn van die momenten dat je even lekker naar het toilet kan.”

Antoinette daarna: “Als ik dan al die commentaren lees en zie, dan vind ik het zo jammer. Zó’n mooie carrière!”

Niet mild

Die negatieve reacties wrijft Antoinette er vervolgens ook nog even lekker in bij Henny. “Ik heb de commentaren gelezen van de mensen en we hebben mensen op straat gevraagd en ze zijn eigenlijk niet mild voor je, hoor. Ze zeggen allemaal dat ze het zo jammer vinden van je positie, je hebt een mooie carrière gehad en dat je dit nu dan doet voor het geld, vinden ze eigenlijk onbegrijpelijk.”

Henny: “Jij vindt het jammer voor mij?”

Antoinette: “Het gaat niet over wat ik vind. Het is een publieksprijs.”

Fragment

Het fragment van de meedogenloze uitreiking:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen