Glennis Grace bevestigt relatiebreuk na geruchten in media: ‘Het is waar’

Glennis Grace bevestigt de geruchten dat haar relatie met de zestien jaar jongere Lévy Simon voorbij is. Ze hield aanvankelijk de lippen stijf op elkaar, maar gaat nu toch overstag. “Het is waar.”

Glennis Grace en Lévy © YouTube

BN’ers die hun relatie zien stranden kunnen twee dingen doen: zwijgen tegen de media of het gewoon bevestigen. Als ze zwijgen, dan kunnen ze flink wat aandacht genereren voor zichzelf. Daar zijn André Hazes jr. en Sarah van Soelen momenteel het levende bewijs van. Glennis Grace kiest er echter voor om de angel eruit te trekken.

‘Het is waar’

Er gaan al weken geruchten dat Glennis en Lévy wederom uit elkaar zijn, maar zaterdagavond versprak Glennis zich op Instagram. Met die verspreking leek ze haar relatiebreuk te bevestigen en dat was een avond later dan ook de opening van Shownieuws. Evert Santegoeds roddelde er flink op los en blijkt nu ook gelijk te hebben.

Glennis is te zien in een Instagram-filmpje van Ali B, die laat zien hoe het er achter de schermen van The Voice aan toe gaat. “She’s single again, zoals jullie hebben jullie gelezen”, roept de rapper. Zij: “Waarom zeg je dat nou weer?” Hij: “Oh, het is niet waar?” Zij: “Jawel, het is wel waar.”

Drie jaar samen

Het is goed dat ze het toegeeft, vindt Evert Santegoeds. “Lévy hield nog vol dat ze nog wel degelijk aan het vechten waren voor hun geluk, maar dat zijn ze al wel heel lang hoor. Ze zijn drie jaar samen geweest, maar dat is dan wel bruto. Na een paar maanden was het eerste gedonder er en dat bleef ook maar. Dan gingen ze het weer proberen en dan was het wéér over.”

“Ik denk dat Glennis ook naar de uitzending gekeken heeft en nadat het vanmiddag weer gevraagd werd, dacht: laat ik nou maar eens openheid van zaken geven.”

Leeg stel

Glennis en Lévy waren niet bepaald een diep gelaagd liefdeskoppeltje. In hun vlogs straalden ze altijd veel leegheid uit, bijvoorbeeld als ze laveloos op de bank aan het zappen waren en dan liepen te klagen over hun Ziggo-box. “Ik ben helemaal in trans van die kaolo-WiFi”, zei Lévy dan.

In een andere vlog was te zien dat Glennis en Lévy een BMW van twee ton aan het uittesten waren. “Ik hou er gewoon van om om de zoveel tijd een andere auto te rijden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace ooit gaat doorbreken in de Verenigde Staten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen