Frits Sissing (58) wil meer op Brad Pitt lijken: ‘Ik doe nu aan pilates’

Frits Sissing merkt dat hij makkelijker aankomt nu hij de zestig nadert. Hij zou graag wat meer op zijn leeftijdsgenoot Brad Pitt lijken. “Ik doe nu elke vrijdagochtend aan pilates.”

Frits Sissing © Elvin Boer

Eigenlijk is Frits Sissing nooit in zijn leven een echte vrouwenverslinder geweest. “In mijn studententijd was (…) ik niet de knappe jongen die om vijf uur ’s nachts aan de bar zei: ‘Wie wil er met mij mee?’ Ik ben een flirt en ik hou van vrouwen, maar ook daarin ben ik behoudend”, vertelt hij in de Beau Monde.

Jaloers op Brad

Hij zou graag wat meer op Brad Pitt willen lijken. Hij vindt de acteur, die een jaar jonger is, een mooie man. “Ik zou wel iets meer van Brad Pitt willen hebben. Hij heeft iets stoers, alsof hij overal schijt aan heeft. Ik vind dat ik dat te weinig heb.”

Frits is een stuk minder atletisch dan Brad, maar daar wordt al aan gewerkt. “Ik sport, sinds kort. Pilates, iedere vrijdagochtend om acht uur, men only. Daarnaast probeer ik twee keer per week een uurtje naar de sportschool te gaan.”

Uitdijende Frits

Het heeft met de leeftijd te maken, aldus de Tussen Kunst & Kitsch-ster. “Tussen je veertigste en je vijftigste ben je druk met je kinderen, er zijn veel feestjes, dus je dijt wat uit. Daar had ik ook een beetje last van, dus ik dacht: ik ga sporten. Ik merkte al snel hoe heerlijk dat is, het is eigenlijk een soort verslaving.”

“Verder doe ik weinig aan mezelf. Ik moet regelmatig naar de kapper, vanwege mijn tv-uitzendingen, maar ik ben niet bezig met crèmes of verzorgingsproducten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Frits Sissing een inwisselbare presentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen