Angela de Jong begint zich te ergeren aan Meilandjes: ‘Ze klagen te veel’

Angela de Jong was lange tijd een groot fan van de Meilandjes, maar inmiddels begint ze zich een beetje aan de steenrijke tv-familie te ergeren. “Dat gekláág!”, verzucht de opiniediva van het AD.

Angela de Jong en Meilandjes © NPO, SBS

Nog altijd kijkt Angela de Jong graag naar Chateau Meiland. “Ik kijk ze nog steeds en ik vind ze over het algemeen – als ik gewoon televisie wil kijken voor de lol – nog best leuk”, zegt ze in de mediapodcast van de krant. “Het enige wat me wel opvalt en daar hoor ik meer mensen over in mijn omgeving…”

Klagende Meilandjes

Een collega van Angela: “Maxime Meiland?”

Zij daarop: “Nou, ook. Die roept natuurlijk wel een hoop weerstand op, maar goed: is soms ook best wel grappig. Maar wat dan? Het geklaag. Je had net ook een fragment van: ‘Oh, er staan mensen voor de deur! Oh, er staat pers! Oh, het is zo warm op Curaçao! Oh, het is zo warm op Tenerife!’”

Klaar met de familie

De Meilandjes moeten zich realiseren dat ze zich in een luxepositie bevinden, aldus Angela. “Die mensen hebben tegenwoordig over niets te klagen en dat hebben ze helemaal eerlijk zelf verdiend, hartstikke goed, maar dat je loopt te klagen over het feit dat je zo bekend bent en daar af en toe last van hebt, vind ik niet helemaal…”

“Ik denk dat er nog steeds heel veel mensen kijken omdat er niet zo heel veel anders is en het gewoon een leuk uurtje is, maar als er wat anders komt dan zijn ze toch gauw klaar met de familie ben ik bang.”

Harken

Angela vreest dat er Meiland-moeheid gaat ontstaan. “De Meilandjes waren leuk omdat het de Meilandjes waren en het relatief nieuw was. Nu is het gewoon elke keer weer hetzelfde. Ik snap dat ze doorgaan, want er kijken nog steeds 900 duizend of een miljoen mensen, dus ze zouden gek zijn als ze het niet doen.”

“Die mensen denken: we zijn misschien vijf jaar populair, dus we moeten nu harken wat er te harken valt. Maar ik snap van de zender niet dat ze niet iets zorgvuldiger met die mensen omgaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen