André Hazes jr. weer opgeknapt? ‘Nee, het gaat heel erg slecht’

Het is nog steeds behoorlijk stil rondom André Hazes jr. Is hij inmiddels weer opgeknapt na het afkicken van al zijn verslavingen? Nee, zegt Farja Farvardin. “Ik weet dat het erg slecht met hem gaat.”

André Hazes jr. © Op1

Er is iets gebeurd dat iedereen voor onmogelijk had gehouden: André Hazes jr. is al maandenlang afwezig van sociale media. Gisteren verscheen hij plotseling, van achteren gefilmd, in de stories van zijn ex Monique Westenberg. Ze zaten bij de open haard om samen met hun zoontje een Sinterklaas-liedje te zingen.

‘Het gaat heel slecht’

Betekent dit dat het nu weer beter gaat met André? Is hij inmiddels weer een beetje boven Jan? Nee, zegt showkenner Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry van Rumag TV. “Hij heeft zich teruggetrokken van alles, heel slim. Ik heb er zelf ook bewust voor gekozen om minder over hem te delen.”

André moet dringend met rust gelaten worden, adviseert Farja. “Mensen die dichtbij hem staan hebben aan mij verteld dat hij het op dit moment erg zwaar heeft. Ik wil hem die rust dan ook gunnen. Hoe gek dat ook klinkt als Roddelkoning zijnde, maar ik weet dat het erg slecht met hem gaat en voor mij is iemand zijn welzijn veel belangrijker!”

‘Straks doet hij zich iets aan’

Farja heeft er bewust voor gekozen om bijna niets meer over André te melden. “Je wilt niet op je geweten hebben dat iemand zichzelf wat aandoet omdat jij zo nodig views wilt scoren.”

Wat vindt hij van het Sinterklaas-filmpje? “Monique en Andre vieren samen met het gezin Sinterklaas! Dit is nou mooi om te zien! Alles voor je kind. Of zal het gezin weer bij elkaar komen? Oh ik zou hem met rust laten he? Ach dit is alleen maar positief en leuk nieuws.”

‘Gaat top met André!’

De juice-sterren liggen niet helemaal op één lijn wat betreft André. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die behoorlijk accuraat is met al haar juice, hoort juist heel andere geluiden.

“Sinds de breuk gaat het weer echt helemaal top met André. Hoe zou dat nou komen hahaha”, schrijft Yvonne, wijzend op André’s breuk met Sarah van Soelen.

Yvonne kondigt aan op vrijdag met een nieuwe juicevideo over André te komen.

Instagram

De posts over André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verdient André een derde kans bij Monique als hij helemaal afgekickt is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen