André Hazes jr. nog héél lang afwezig: ‘Terug naar anonimiteit?’

André Hazes jr. lijkt alles behalve voor te sorteren op een snelle terugkeer in de showbizz. Sterker nog: hij zegt nu zelfs al concerten af voor over zes maanden. “Gaat hij terug de anonimiteit in?”

André Hazes jr. © Radio 538

Het lijkt erop dat André Hazes jr. in een behoorlijk zwart gat is gevallen nu hij volgens diverse showmedia is afgekickt van een cocaïneverslaving. Een snelle terugkeer in de showbizz lijkt volledig uitgesloten nu hij zelfs al concerten in april 2022, dus pas over een halfjaar, aan het cancelen is. Hij zou in die maand optreden in de Rodahal in Kerkrade.

André duikt onder

De organisatie van dat concert laat weten dat André niet meer komt omdat hij kampt met een burn-out. Hij zou zijn geadviseerd om een groot deel van de agenda voor 2022 leeg te maken. “Omdat er veel onduidelijkheden zijn is het nog niet mogelijk om een nieuwe datum te plannen”, reageert zijn manager Sjoerd Bodewes.

André verblijft momenteel in de Mijdrechtse woning van zijn moeder Rachel Hazes. “Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend. Ik kook ook elke dag voor hem. Vaak stamppot met andijvie, zijn lievelingskost. Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis”, zegt ze tegen HLN.

Lange rit

Rachel bevestigt dat André nog heel lang afwezig blijft. “Het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd”, zegt ze.

Er wordt door lezers van diverse media flink gediscussieerd over André’s toestand. Volgens Vinnie is het voor zijn gezondheid beter om helemaal te stoppen met de showbizz. “De beste therapie voor hem is te stoppen als zanger en terug te keren naar de anonimiteit. Kortom een normaal leven gaan leiden”, zegt hij op NU.nl.

Aansteller

Evert is kritisch. “Zucht. Dat wordt zo nooit wat. Wat André nodig heeft is een moeke die hem eens een flinke schop onder de kont geeft en hem zegt dat hij nu eens volwassen moet worden, de vrouwen serieus moet nemen, en zich niet zo vreselijk moet blijven aanstellen. Maar nee, er wordt andijviestamppot voor hem gekookt. Met vitamientjes.”

Volgens Jacqueline probeert Rachel overduidelijk om André uit de handen van zijn ex Monique Westenberg te houden. Zij zegt op de Shownieuws-facebook: “Hij zal wel niet van z’n moeder naar buiten mogen, want die is bang dat hij teruggaat naar zijn ex en zoontje.”

Goed nieuws

Veruit de meeste Shownieuws-kijkers zeggen het ‘goed nieuws’ te vinden dat André in 2022 niet terug lijkt te keren in de media. “Doe ook naar 2023, 2024, 2025, 2026, 2027 enz. enz.”, zegt Marja bijvoorbeeld.

Danielle leeft ook totaal niet mee met André. “Waar zou hij zolang aan moeten werken? Het feit dat hij een vrouwenverslinder is of dat hij zijn pielemuis achterna loopt of zijn drugs- en alcoholverslaving?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het voor André's gezondheid beter om terug te keren naar de anonimiteit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen