Amanda Balk onder vuur: ‘Slecht voorbeeld voor haar dochter’

Amanda Balk, bekend van de ranzige realityshow De Gouden Kooi, wordt onder vuur genomen omdat ze wéér een rijke man aan de haak heeft geslagen. “Een slecht voorbeeld voor haar dochter.”

Amanda Balk © Instagram

Heel toevallig heeft Amanda Balk altijd alleen maar relaties met steenrijke mannen. Nu is Quote 500-lid Edward Hollander (zie onderstaande foto) aan de beurt. “Die man is zo t*ringrijk, dat is niet te doen. Ze kiest ze wel weer uit”, zegt showbizzwatcher Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry, in De RoddelLoog.

Foute moeder

Farja vindt het heel fout dat Amanda consequent alleen maar voor steenrijke mannen kiest. “Is dit wel het goede voorbeeld wat je gaat geven aan je dochtertje? Je kunt mij niet gaan vertellen dat jij gevallen bent voor z’n uiterlijk of dat het zo’n lieve man is of wat dan ook. Zij voedt een kind op, een dochter op. Zij moet toch laten weten: ‘Jij gaat puur uit liefde trouwen.’”

Co-host René Watzema: “Ze gaat toch niet aan haar dochter vertellen: ‘Nou schat, ik ben met deze man getrouwd omdat hij multimiljonair is’? Dat gaat ze haar toch niet bijbrengen?”

Slechte voorbeeld

Misschien niet direct, maar wel indirect, aldus Farja. “Nee natuurlijk niet, maar het is wel het slechte voorbeeld dat ze geeft. Als mama niet van haar man houdt…”

René: “Dat ga je toch niet tegen je kind vertellen? Hoe weet dat kind het nou? Als je iemand voor z’n geld trouwt, ga je dat toch niet aan je kind bijbrengen?”

Trouwen met rijkaard

Farja: “Ja, maar hoe gaat zij haar dochter opvoeden? Als mama ingesteld is van: mama moet gaan trouwen met iemand met heel veel geld, dan gaat ze dat haar dochter toch ook meegeven? Van: ‘Schat, je moet wel trouwen met iemand die heel veel geld heeft.’”

Het verbaast Farja sowieso dat Amanda elke keer weer met steenrijke mannen in bed ligt. “Ik vraag me toch af hoe ze dat flikt. Pakt ze dan de Quote 500 om te kijken wie er Instagram heeft? En: ‘Die ga ik een DM sturen!’”

Instagram

De vriend van Amanda:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Amanda Balk mannen uitkiest op hun portemonnee of hun persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen