Mary Borsato: ‘Marco heeft helemaal geen tijd voor gekke dingen’

Mary Borsato begrijpt niet waar de nieuwste geruchten over het vreemdgaan van haar zoon Marco Borsato vandaan komen. Volgens haar heeft hij namelijk helemaal geen tijd voor ‘gekke dingen’.

Leontine, Marco en Mary Borsato © Instagram, RTL

Het is volgens Yvonne Coldeweijer zo klaar als een klontje. Zij stelt dat Marco Borsato nog stééds vreemdgaat, ondanks dat Leontine hem weer in de armen heeft gesloten. Hij zou al jaren een hartstochtelijke affaire hebben met een fan en tegenwoordig zouden ze, om niet bij hun woningen gezien te worden, zelfs wippen in de Oudorpse weilanden.

Marco in het hoekje

Moeder Mary Borsato wordt echt onpasselijk van alle verhalen die over Marco de ronde doen, vertelt ze in de Weekend. “Het was vreselijk. Ook de verhalen die er extra bij komen. Kijk, wat waar is, heeft Marco zélf verteld. Maar alles wat mensen er bij verzinnen… Het is de pers nog niet eens, die doen hun werk.”

Ze vervolgt: “Het zijn de mensen die er omheen hangen, van buitenaf, die het aan de pers gaan melden en die het heerlijk vinden dat zo’n grote artiest even lekker in een hoekje wordt gedrukt. Aan de andere kant zijn wij ook weer nuchter genoeg om dat te relativeren. Dat je denkt: het is niet alleen Marco, er wordt over iederéén gesproken.”

Onbegrijpelijk

Mary vindt dat roddelaars wel héél uitgebreid hun gal mogen spuien in dit land. “Dat dat zomaar mag in Nederland, en dat daar niet iets tegen gedaan kan worden, is voor mij onbegrijpelijk. (…) Maar ik denk dat die geruchten er over twee jaar nog zijn.”

Maar hoe zit het dan met al die geruchten over Marco en andere vrouwen? “Die leg ik naast me neer, want wij weten de waarheid. Of ik me nu nog opvreet over alles wat gezegd wordt? Nee, niet meer. Je moet het over je heen laten komen en gewoon genieten van de dag. Je denkt af en toe wel: het zou nu toch een keer genoeg moeten zijn?”

Geen tijd

Het is volgens Mary evident dat Marco helemaal geen tijd heeft om vreemd te gaan van Leontine. “Als je toch ziet hoe fijn ze het met elkaar hebben… En óf Marco is bij haar óf zij bij hem, dus hij heeft helemaal geen tijd meer om gekke dingen te doen.”

Heel veel zicht heeft Leontine niet op Marco, want ze wonen niet meer samen. “Ik denk dat ze het voorlopig even zo moeten laten, want ze zijn inmiddels zo gewend aan hun eigen dingetje. Latten is ook leuk hè, dan blijft de relatie het állerleukste. Het is heerlijk dat hij een heel leuk appartement heeft en Leontine heeft ook echt een fijn huis.”

Gevallen bij Jumbo

Het laatste nieuws rondom Marco is dat hij zijn clubtour én een campagne voor War Child heeft afgezegd. Daarna is hij ook nog eens van zijn mountainbike gevallen, waardoor hij een klein breukje in zijn arm heeft opgelopen.

Dat van die armbreuk is overigens niet zo’n stoer verhaal, weet Yvonne: “Wat een stoer mountainbike-avontuur leek, ligt toch even wat anders. Volgens een betrouwbare spion is Stalko gevallen van zijn fiets bij de Jumbo. Hij verloor zijn evenwicht en probeerde zijn boodschappen aan de ene hand op te vangen, maar viel toen. Zo is dus zijn arm gebroken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato heeft geen tijd voor gekke dingen? Hij heeft alles afgezegd! Onzinargument van Mary?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen