Sophie Hilbrand afgebrand na Måneskin-interview: ‘Echt zó slecht’

De hitband Måneskin, bekend van het Eurovisie Songfestival, zal ongelooflijk veel spijt hebben dat ze gisteren aanschoven bij Khalid & Sophie. Sophie Hilbrand verpestte het namelijk volledig.

Sophie Hilbrand en Maneskin © BNNVARA

Eigenlijk werd Khalid & Sophie gisteren gepresenteerd door Khalid Kasem, maar het laatste interview van de uitzending – dat met Måneskin – werd door Sophie Hilbrand verzorgd. Daardoor maakten ze voor het eerst sámen een uitzending. De reden? Sophie is een groot fan van de Italiaanse rockband.

Steenkolenengels

Helaas zijn de Måneskin-fans geen groot fan van Sophie. Die verpestte het interview namelijk volledig door haar beroerde steenkolenengels. Er vielen een aantal ongemakkelijke stiltes en op een gegeven moment voelde je gewoon dat Måneskin de presentatrice er een beetje doorheen wilde helpen: uiterst ongemakkelijk.

Het meest gênante is nog wel dat Sophie al tijdens haar introductie de mist inging. Ze wilde een filmpje aankondigen om Måneskin te introduceren, maar struikelde tóen al over haar woorden: “Let’s see the road that you, Måneskin, ehhh have ehhh… have done. My English is worse than yours.”

Sophie afgeslacht

Sophie wordt afgeslacht op social media. Suzanne is verbijsterd. “Ben geen fan van Måneskin maar ze verdienen een beter interview dan dit: nietszeggende vragen van een ‘Engels’ brabbelende Sophie in Khalid & Sophie. Jezus wat slecht.”

Kijker Ruud moet ervan bijkomen. “Nog nooit zo’n slecht interview gezien…”

Weer iemand anders: “De redactie probeert echt alles uit de kast te trekken voor betere kijkcijfers, maar man man… Sophie kan geen Engels en het leek ook nergens naar…”

Kids spreken wél Engels

Het pijnlijkste is nog wel dat Sophie in de studio werd bijgestaan door allemaal jonge fans van Måneskin, die feilloos Engels praatten met de Italiaanse rockband. “Die kinderen in de studio spreken goed Engels hè!”, zegt Geertje. De ander: “Die kinderen wel…”

En Ninja: “Ik ben blij dat ze beginnen met spelen want man man man… wat een interview”

Fragment

Een fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een flater dat uitgerekend Sophie Hilbrand het Måneskin-interview deed?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen