Shownieuws vraagt Gerard Joling bewust niet naar Gordon

Shownieuws heeft Gerard Joling bewust niet gevraagd naar Gordon toen het programma hem dit weekend te spreken kreeg. Het viel al op dat de zanger werkelijk geen enkele sneer uitdeelde.

Gerard Joling © SBS 6

Gerard Joling en Gordon waren ooit goede collega’s, maar uiteindelijk krijgt Gordon met werkelijk iedereen ruzie en dus ook met Gerard. De twee staan elkaar al jaren naar het leven en als Gerard naar Gordon wordt gevraagd, dan levert dat standaard een pittige sneer op. Maar daar zitten ze bij Shownieuws kennelijk niet meer op te wachten.

Zandloper

RTL 4-ster Gerard zat deze week in de Radio 538-studio van Frank Dane en daar werd hij gevraagd naar zijn mening over Gordons emigratie naar Dubai. “Is die gevlucht naar Dubai? Woont hij hier niet meer? Echt niet? Ik dacht dat dat een grap was, joh. Heeft hij vroeger niet lang genoeg in de zandbak kunnen spelen? Dat meen je niet.”

Het besluit van SBS 6-ster Gordon om uitgerekend naar Dubai te verhuizen, vindt Gerard ongelooflijk. “Dat is toch niet zo’n fijn land voor homoseksuelen of wel? Oh nou ja, goed. Ik wens hem in elk geval heel veel sterkte en plezier. Ik zou zeggen: stuur er een zandloper heen!”

Patty Brard

Shownieuws zond dat fragment vrijdagavond gretig uit, maar toen ze Gerard zélf spraken, is er bewust voor gekozen om hem niet naar Gordon te vragen, zegt showdeskundige Patty Brard. Merkwaardig.

Patty: “Toen wíj hem hebben geïnterviewd, hebben we hem expres niet gevraagd naar Gordon, maar dat deden ze bij 538 dus helemaal anders. Daar gaf hij dus wel weer een ongezouten mening.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shownieuws vraagt Gerard Joling bewust niet naar Gordon. Waarom?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen