‘RTL 4-ster Rogier Smit laat honden niet uit, poepen op de vloer’

RTL 4-ster Rogier Smit is volgens zijn oud-liefdespartner Frank Jansen totaal niet geschikt om dieren te verzorgen. Hij laat ze gewoon poepen en plassen op de vloer, beweert hij.

Rogier Smit Foto: Michel Schnater, RTL

Frank Jansen houdt zich niet aan het vonnis van de scheidingsrechter om hun gezamenlijke hond Coco te delen met Rogier Smit, omdat dat niet ‘in het belang van de hond’ zou zijn. “Er is een boete als ik het niet doe, maar dan betaal ik die boete. Het is 100 euro per keer. Hij was ook niet lief voor de honden”, vertelt hij in ‘Aran on tour‘.

Stront en pies

Wat bedoelt hij ermee dat Rogier niet lief was voor de honden? “Omdat we het samen niet leuk hadden, vluchtte ik uit huis en dan kwam ik thuis en dan had hij de honden niet uitgelaten. Als de stront en de pies in de kamer ligt… Dat kun je een hond niet aandoen.”

Momenteel heeft Rogier nog wel hun hond Brownie in huis. “Het klinkt wat dramatisch, maar hij heeft mijn leven gered. Die hond is mijn absolute redder. Hij betekent alles voor mij”, zei hij onlangs in Veronica Superguide.

Cocaïne

Hoe zit het met de geruchten dat Rogier één grote snuifdoos zou zijn? Frank: “Ik heb dat nooit gezien. Dat wordt me dan verteld door anderen, maar zelf heb ik niet gezien. Bovendien denk ik dat je zoiets niet van je eigen partner niet wil zien ofzo. Ik vind het niet erg als iemand dat gebruikt, maar je moet geen ander mens worden. Er was niet met hem te praten.”

Vindt hij het erg dat hij Rogier zo is kwijtgeraakt? “Die was ik al kwijt in de laatste twee jaar hoor. We vonden elkaar af en toe terug op de tv. We hadden niets meer gemeen.”

SOA

Rogier is volgens Frank volop aan het daten met andere mannen. Hij vreest dat hij een SOA krijgt. “We zijn al meer dan een jaar uit elkaar. Ik denk dat Rogier wel wat aan zijn pik krijgt.”

Denkt hij er weleens over om de scheiding tóch niet door te zetten? “Dat zet ik wel door, ja. Het is helaas over. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen