Rasti Rostelli geërgerd bij Op1: ‘Jack Spijkerman is een leugenaar’

Rasti Rostelli heeft gisteren in de talkshow Op1 gereageerd op de beschuldigingen van Jack Spijkerman. “Als hij echt een hernia had door mij, dan had hij wel een schadeclaim ingediend.”

Rasti Rostelli © NPO

Na een lange afwezigheid is hypnotiseur Rasti Rostelli weer volop terug in de media. Vorige week besloot hij een redactiemeisje van RTL Boulevard op twee stoelen te leggen en op haar te gaan staan. Het gevolg? Ze had drie dagen lang nekpijn. Voor Jack Spijkerman waren de gevolgen naar eigen zeggen iets ernstiger.

Jacks hernia

Jack heeft Rasti wel eens ontvangen in zijn vroegere tv-show Kopspijkers. “Ik heb Rasti Rostelli in mijn tv-programma gehad. Toen heeft hij mij tussen twee stoelen in gelegd, met mijn nek op de ene stoel en mijn voeten op de andere stoel. Daarna is hij op me gaan staan. Vier weken later moest ik aan een hernia geopereerd worden”, zei hij jaren geleden.

Met die uitspraken van Jack werd Rasti gisteren geconfronteerd in de talkshow Op1, waar hij aan het eind van de uitzending ook nog wat hypnose-trucjes mocht laten zien.

Leugenaar

Volgens Rasti is Jack een leugenaar. “Als Jack Spijkerman beweert dat hij geopereerd is aan een hernia, dan had hij mij zeker om een schadevergoeding gevraagd. Het was een satirisch programma, Kopspijkers. Later heeft hij in interviews gezegd dat hij er een hernia aan over heeft gehouden. Als dat zo is, dan had hij een schadeclaim ingediend.”

Er klopt volgens Rasti al met al niets van de beweringen van Jack. Dat hij een paar weken na de truc moest worden geopereerd aan een hernia, berust volgens Rasti louter op toeval.

Fragmentjes

Rasti doet trucjes bij Op1:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Op1 een podium moet bieden aan Rasti Rostelli?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen